Vuil toetsenbord

Hoi,

mijn toetsenbord is enorm buil en ik wil het schoonmaken.
Nu heb ik op het net wel wat gevonden over hoe dat te doen.
Maar weet iemand waar ik zo een speciaal sleuteltje/schroevendraaier kan vinden?

Het gaat dus om een inbus van 1,3mm…
hier is iig de link al naar de site
http://www.technology.niagarac.on.ca/people/bgracey/prokeyboardrepair.html

txs

overweging 1: wat kost een nieuw schoon keyboard en wat kost jij per uur? overweging 2: Zou het niet al volstaan om alleen de bovenkant eens lekker te boenen? Leg het ding op een kopieer apparaat voor de indeling en wip voorzichtig de toetsen met een schroevedraaier los. Laat evt de spatiebalk zitten: dat is een rotding om weer goed te krijgen mocht er een beugelklauwtje breken. Doe voor het stofzuigen een panty over de stofzuigenmond.

overweging 1: [url]http://store.apple.com/Apple/WebObjects/belgiumflstore.woa/91505/wo/Rm7iHhrMUpM82MFhzhb1UWdlpSH/1.0.13.1.0.6.12[/url], 30 euro dus, en ikzelf iets meer, maar ik heb tijd en ben een 'doe-het-zelver :-)

overweging 2: zal ik overwegen en dat al als eerste stap doen!

Txs
koen

[quote:e398ee491f="trabant"]Doe voor het stofzuigen een panty over de stofzuigenmond.[/quote:e398ee491f]

die heeft de gemiddelde man wel in huis! :stuck_out_tongue: :wink:

[quote:6353fed76c="marloez"][quote:6353fed76c="trabant"]Doe voor het stofzuigen een panty over de stofzuigenmond.[/quote:6353fed76c]die heeft de gemiddelde man wel in huis! :P :wink:[/quote:6353fed76c]Hoe moet hij anders zijn schoenen tot hoogglans polijsten? :innocent:

Nog een tip: die toetsen in een teiltje met afwasmiddel met een zacht sponsje (in elk geval niet met de ruwe groene kant) aan alle kanten schoon wrijven. Daarna met een föhn of in de zon (laten) drogen.