Waar blijft de Uitzending Gemist-app!!

Weet iemand al wanneer hij er aan komt??

Nee.

Iemand wel, maar wie dat is?

[url=http://portal.omroep.nl/?nav=vtlhqYsHEnCwNtHqjB]Uitzending Gemist Mobiel[/url] [quote:3b36ba3636][b:3b36ba3636]Waarom werkt het niet op de iPhone?[/b:3b36ba3636] Uitzending Gemist op mobiel werkt helaas niet op de iPhone. Uitzending Gemist is gebaseerd op video in het 'streaming' formaat en dat wordt niet ondersteund door de iPhone. De iPhone ondersteunt video wel in het 'progressive download' formaat. Op dit moment kijken we naar de mogelijkheden om Uitzending Gemist in de toekomst ook aan te bieden op de iPhone. Dit geldt ook voor de ANDROID. Ook voor dit toestel is de applicatie nog niet beschikbaar. [/quote:3b36ba3636] (Via [url=http://www.iphoneclub.nl/22590/waarom-uitzending-gemist-niet-op-de-iphone-werkt/]iphoneclub[/url])

kuch: http://www.iphoneclub.nl/31565/exclusieve-preview-uitzending-gemist-op-de-iphone-video/

[quote:a9e2fe9494]Het is bijna zover: Uitzending Gemist komt op de iPhone.[/quote:a9e2fe9494]

Is er al een "Nieuwe App Gemist.app"? ;-)

Kuch: http://www.onemorething.nl/?p=showarticle&art_id=4356

Het blijft wachten op een goedwillende Apple medewerker die de app goedkeurt.

Van de OMT voorpagina zelfs! Ojee, wat val ik nu door de mand... :P

of is de publieke omroep gewoon langzaam (ATV, vakantie, iedereen weg). De teletekst app is na de laatste update ook geen schoolvoorbeeld van stabiliteit. Maar ik denk dat de PO pas in september weer wakker wordt.

Al met al is het antwoord op de eerste vraag nog steeds[b:812163c93c] nee[/b:812163c93c]. :wink:

Duurt wel lang he..........

15 juli is hij ingediend bij Apple om te testen, dan duurt het gemiddeld 10 dagen voordat de app in de App-Store verschijnt. Ik denk dat het niet heel lang meer duurt...

en nog steeds geen Gemist-app...

Inderdaad. behoorlijk traag.

En nog stééds niet... :'(

http://tweakers.net/nieuws/62265/apple-weigert-iphone-applicatie-uitzending-gemist.html [quote:580f999903]Apple heeft de iPhone-applicatie van Uitzending Gemist geweigerd, omdat die mede over het 3g-netwerk werkt. Provider T-Mobile gaat nu samen met de NPO proberen Apple te bewegen de software in de App Store toe te laten.

Uitzending Gemist op iPhoneDe Nederlandse Publieke Omroep wachtte al enkele maanden op goedkeuring van Apple voor de iPhone-applicatie. Apple liet echter aan de NPO weten dat de applicatie niet in de App Store mag komen, zegt NPO-woordvoerder Gerald van der Wijngaart tegen Tweakers.net. “De reden is dat de applicatie niet alleen via wifi, maar ook via 3g werkt.” Dat zou erop kunnen duiden dat Apple vreest dat het beeld niet goed doorkomt via een 3g-netwerk, of dat de applicatie het netwerk van de provider kan overbelasten.

T-Mobile heeft in elk geval niet aangedrongen op het weigeren van de applicatie. Integendeel zelfs, zegt woordvoerder Henny van der Heijden. “Wij willen graag dat Uitzending Gemist in de App Store komt. Het lijkt ons een leuke applicatie voor klanten en ons netwerk kan het streamen van die uitzendingen prima aan.”

Daarom wil de provider de NPO helpen om Apple te bewegen de gratis applicatie alsnog in downloadwinkel App Store toe te laten. "Wij gaan graag samen met de NPO Apple overtuigen. En ik heb er vertrouwen in dat het ons gaat lukken. " De NPO gaat de applicatie wederom met 3g-functionaliteit indienen. “De functionaliteit heeft een enorme meerwaarde voor de gebruikers”, zegt van der Wijngaart. “Daarom halen we die er liever niet uit.”

De applicatie past de bitrate van uitzendingen aan de snelheid van de verbinding aan: als de software wordt gebruikt in combinatie met een wifi-verbinding, laat de applicatie beelden zien met 500kbps, maar bij een 3g-verbinding valt dat automatisch terug naar 200kbps.[/quote:580f999903]

Nou, dat is fijn!
Kunnen we misschien nog langer wachten of helemaal niet…

Pf, echt tros gemist geen probleem, naar hartelust youtube-en of via itunes (p)(v)odcasts binnenhalen geen probleem maar oei oei uitzending gemist! Pas op!