waar gaan de movies heen?(opgelost)

Soms komt het voor dat Quiktime movies in een webpagina niet te saven zijn. Ze worden door Safari echter wel ergens bewaard zolang de webpagina openstaat. Weet iemand waar die mov's tijdelijk opgeslagen worden??

(Bij explorer gewoon in de temporary items folder)

Om de Quicktime filmpjes te kunnen bewaren heb je Quicktime Pro nodig. Voor zover ik weet kun je de filmpjes die je met Safari opgehaald hebt (Kan het, zoals je schrijft, wel via de Explorer for MAC?) niet indirect terugzien en/ of bewaren.

Het is inderdaad mogelijk, maar daarvoor moet in ieder geval bij QuickTime ingesteld staan dat de films in de browser-cache worden gezet. Daarna moet je het bestand gaan zoeken in de cache. Maar de cache is standaard onzichtbaar, en de film heeft een veranderde bestandsnaam, dus je zult moeten kijken naar de bestandsgrootte.

Ik heb een hele uitleg gezien ergens op internet, zou je even moeten googlen…

in safari zit onder het menu 'venster' het venster 'activiteitenoverzicht'. (onder downloads)

daar krijg je alle items van een pagina met hun volledige url te zien, alle plaatjes en ook films. Je kunt de url daar uit kopieren en bijvoorbeeld plakken in de download manager van explorer.

Als je al eens iets hebt gedownload in explorer dan staat dat in het venster download manager, als je dubbelklikt op een oud bestand in downloadmanager dan krijg je de url te zien, als je op die plaats de url van de film plakt en bijvoorbeeld de naam verandert kun je door op reload te klikken de film downloaden.

sccs ermee!