Waar is de Surface Pro 3 op de voorpagina?

Ik vroeg me af waar een artikel over de Surface Pro 3 blijft op de voorpagina.
IMO een hardwareintroductie van het kaliber eerste imac of iPhone. Erg de moeite waard, en erg auw voor Apple.

Redactioneel niet de capaciteit voor om daar aandacht aan te besteden. Ik zit momenteel alleen op de site/headlines en moet prioriteren. Sorry.

als grote fan van apple en haar ecosysteem heb ik ook enorme bewondering voor de surface pro.

Al 3 jaar heb ik een ipad, maar nog nooit heb me kunnen overtuigen om hem ook als professionele tool te gebruiken op mijn werk. Buiten af en toe het raadplegen van een PDF vond ik het toch moeilijk om hem te doen passen in het windows ecosysteem van het bedrijfsleven. Waar microsoft nog altijd heer en meester is.

Met de surface pro kan dit veranderen. Dit is geen aanval op de ipad, of naar de macbook air in het bijzonder. Maar naar elke laptop die er bestaat denk ik. met dit toestel zie ik me zelf wel werken in vergadering, op de trein, op een terras. Ik zie dit als een echte aanvulling op mijn ipad, die ik zal blijven gebruiken om 's avonds na de uren wat vrijblijvend te surfen.

Maar waarom dit niet op omt.nl staat. Terecht lijkt me. Voor zo’n zaken ga je toch naar theverge.com ofzo. Ik verwacht en wil dit niet vinden op een apple fansite. Focus houden lijkt me belangrijk!

@Raymon :slight_smile:

@computer space Zo groot nieuws vind ik het nou ook weer niet hoor. Het is leuk doorontwikkeld en een steeds mooier en meer volwassen product aan het worden, maar verder niet veel nieuws in mijn ogen.

Overigens willen we binnenkort een keer een grote “niet iPad” test doen. Waarbij Koen, JD, Lucas en ik onze iPads een week lang inruilen voor een Galaxy Tab, Surface, een ander hybride ‘omklapbaar’ windows ding en een Nexus. In het kader daarvan gaat de Surface 3 ongetwijfeld nog aandacht op de voorpagina krijgen.

[quote=Raymon url=http://www.onemorething.nl/community/topic/waar-is-de-surface-pro-3-op-de-voorpagina/#post-2686342 time=1400679686]Redactioneel niet de capaciteit voor om daar aandacht aan te besteden. Ik zit momenteel alleen op de site/headlines en moet prioriteren. Sorry.[/quote]Ik snap hem , de reacties op het vorige artikel waren te positief.

http://www.onemorething.nl/2013/07/ipad-wederom-het-haasje-in-nieuwe-microsoft-surface-reclame/

[quote=Raymon url=http://www.onemorething.nl/community/topic/waar-is-de-surface-pro-3-op-de-voorpagina/#post-2686352 time=1400680389]Overigens willen we binnenkort een keer een grote “niet iPad” test doen. Waarbij Koen, JD, Lucas en ik onze iPads een week lang inruilen voor een Galaxy Tab, Surface, een ander hybride ‘omklapbaar’ windows ding en een Nexus. In het kader daarvan gaat de Surface 3 ongetwijfeld nog aandacht op de voorpagina krijgen.[/quote] 3x maal raden hoe de bevindingen zijn…?

1984,

jij bent net zo bevooroordeeld als degene die jij er van beschuldigd. Wat jij hier nog komt zoeken is mij een raadsel.

Je ogen sluiten voor de concurrentie en dubben over welk formaat iPhone er zal komen is inderdaad het beste wat je kunt doen!:nerd:

DIT IS EEN APPLE FORUM…

@MartijH Ik sluit mijn ogen niet en heb geen iPhone, ik zie gewoon zelf het nut niet echt, ik doe het liever met een iPad mini en een MBA, deze twee apparaten zal ik veel handiger gebruiken aangezien ze veel duidelijker voor specifieke taken waarvoor ik ze wil gebruiken ontworpen zijn. Verder zie ik het concept met het losse toetsenbord gewoon niet echt zitten. (Je moet het ook nog even bij de prijs optellen…) Ik bevind mij dagelijks in een ruimte waarin drie tot 600 afwisselende mensen werken met laptops, PC’s en mobile devices. En dan bedoel ik teksten schrijven, onderzoek doen, academisch voornamelijk. Je ziet heel veel MB, Air en Pro, en ook andere laptops natuurlijk. Ik denk dat het zo half om half is. Je ziet enkele tablets en natuurlijk veel telefoons, waarvan een groot deel iPhone. Maar ik zie maar heel weinig mensen werken op een tablet, met of zonder toetsenbord, om eerlijk te zijn, eigenlijk geen. En het gaat hier toch om een redelijk jonge leeftijdsgroep. Wellicht is het in een meer technische omgeving anders en is daar Windows meer noodzakelijk, ik zit vaak in een meer geesteswetenschappelijke omgeving, maar wat ik zo meemaak door de dag heen, ik zie het amper, die tablets.

Ik denk dat Apple goed ziet dat de tablet is voor de ontspanning en soms wat productie, en dat de computer gewoon een plaats blijft behouden. Of laat ik het nog duidelijker formuleren, zo zie ik het en het aanbod van Apple sluit hierop aan. Hoe Apple het verder ziet weet ik niet en interesseert mij eigenlijk ook niet.

Verder werk ik dagelijks met Windows en ben altijd weer blij om lekker met de Mac aan de slag te kunnen. Daar zit voor mij de werkelijk winst, dat ik blij word van het gebruik van een product. Ik sluit mijn ogen niet maar heb wel gewoon mijn voorkeuren. De ondermaatse opmerking die je hier over mij persoonlijk plaatst ervaar ik als smerig en ik zou het dan ook prettig vinden wanneer je deze verwijdert en zo de boel een beetje helpt schoon te houden hier.

En Apple gebruikers hebben oogkleppen op? Concurrentie als deze is belangrijk voor de ontwikkeling van Apple’s eigen producten, zeker als de producten direct concurreren.

Het is een sterk staaltje hardware van Microsoft. Het probleem blijf voor mij toch dat de Surface 2 dingen in 1 probeert te zijn. De Surface slaagt hier goed in, maar niet goed genoeg in mijn ogen. Als laptop kan hij vooralsnog niet tippen aan de Macbook Air qua gebruiksgemak. Voor een tablet is hij veel te zwaar. Als ik nu mijn oude iPad vastneem valt het overgewicht gewoon zwaar op t.o.v. mijn Air.

En wie weet heeft Apple nog een verassing in petto de volgende maanden met een nieuwe 12 inch iPad en 12 inch Macbook Air met touchbediening. :slight_smile:

Wat mij vooral opviel tijdens hun presentatie, was OneNote. Zou echt graag willen dat Apple net zoiets maakt. Waar je dus afbeeldingen, delen van websites, aantekeningen etc. in kunt bewaren en dat synchroniseert via iCloud over al mijn apparaten.
Dan kun je natuurlijk zeggen dat Apple al Notities heeft, maar dat is veel minder uitgebreid.

Hij moet toch ergens zijn vermeende superioriteit tonen?! (‘Kijk mij, ik ben een Mac gebruiker, maar durf wél kritisch te zijn op Apple, steve Jobs, etc. Goed hè!’)

Nee, ik denk van niet. Maar voor anders nieuws ga ik zeker niet naar OMT, maar bezoek ik sites die mij goede info kunnen geven over dit soort zaken. Wel een beetje zielig als je denkt dat OMT in al je behoeftes moet voldoen.

Maar dan zonder het windows logo’tje op de homebutton? Of wat zie ik daar nu? :smiley:

Onenote is gewoon beschikbaar voor de Mac/iOS, Lukkley.