Waar kan ik een oude imac kopen?

Hoi,
Ik ben op zoek naar een nieuwe imac uit 2011. Ik wil namelijk niet de nieuwe imac omdat die te duur is, en er ook geen optical drive in zit. Dus die nieuwe wordt het niet, maar als ik dan ga zoeken naar een oude versie, dus de quad-core versie uit 2011, dan kan ik die nergens vinden. Wel op marktplaats maar dat zijn allemaal al gebruikte en ik ben op zoek naar een nieuwe. Want alle apr's verkopen al de nieuwe iMac. Dus weet iemand waar ik deze kan krijgen?

Gr,

Thomas

Kijk eens op [url=http://www.tweedehandsmac.nl/]http://www.tweedehandsmac.nl/[/url]
Of op MacBizz, daar hebben ze nog 1 iMac van 2011 http://www.macbizz.com/nl/products/detail/671/Gebruikt/A1312/MC813/iMac-27-27-GHz-Core-i5#.UMZDho5K5qA

http://appletrader.nl/ is er ook nog een

Je kunt zo'n APR vragen waar de ouwe meuk heen is. Waarschijnlijk naar de resellers lager in de pikorde. Dixons, MM en zo. Goed mogelijk dat die van de maand nog met een weergaloze aanbieding komen.

Ik zou inderdaad de grotere winkelketens afbellen zoals MediaMarkt, Dixons, iCentre, iAmStore, etc.

Mijn ervaring is alleen dat die resellers ze alsnog voor de hoofdprijs verkopen. Zie ook MacBizz, die geven je €150 korting (= 9%). Dat weegt natuurlijk niet op tegen de betere specificaties van de 2012 iMac. Een externe DVD-brander heb je immers al voor drie/vier tientjes.

[b]PS[/b] Je krijg maar zes maanden garantie op die iMac van MacBizz, waar slaat dat in godsnaam op? Kunnen ze daar überhaupt wettelijk mee wegkomen? :confused:

[quote=R-Flow url=http://www.onemorething.nl/community/topic/waar-kan-ik-een-oude-imac-kopen#post-2498565 time=1355174641][b]PS[/b] Je krijg maar zes maanden garantie op die iMac van MacBizz, waar slaat dat in godsnaam op? Kunnen ze daar überhaupt wettelijk mee wegkomen? :confused:[/quote] Dan heb je een gebruikte op een nieuwe zit wel 12 maanden garantie.....

Enfin bij [url=http://www.a-mac.nl/amac/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,1/Itemid,30/]Amac[/url] zijn de 2011 modellen nog wel te koop, ik vernam dat de vraag erna nog groot is, dus de prijs zal voorlopig niet dalen.

[img]/uploads/community/a21b017429e4c90fb2029c9ed6a96a882a4dbf58_0.jpg[/img]

Heeft weinig te maken met de iMac zelf,even verplaatst dus.