waar kan ik het voordeligst harman kardon soundsticks kopen?

weet iemand waar deze het goedkoopst zijn? adviesprijs is €199,-. heb al wat te zitten googlen,maar overal komt btw. bij,zodat je nog op bijna dezelfde prijs uitkomt. alvast bedankt!

ze zijn overal even duur €199,-

of je koopt de oude type van H.K soundsticks []via usb] die heb ik namelijk ook gekocht via tweedehandsmac.nl voor 100 euri :smiley:

Ik heb ze in België in itPro kunnen kopen voor 179€, maar daar ben je mss niet veel mee. Ik wil alleen zeggen dat je ze wel degelijk ergens goedkoper zal kunnen vinden.

Er zijn inderdaad wel eens aanbiedingen, ik heb ze ooit bij Youmac gekocht voor 149 euro.

Volgens mij heb ik ze een keer goedkoper bij de mediamarkt gezien. Maar ik kan me vergissen...

Op de achterkant van het Parool stond van de week een paginagrote advertentie: €50,- korting op die Soundsticks II. Dat was RAF in de rijnstraat of die Mac-winkel tegenover het CS. Ik denk die laatste.

ik zou inderdaad de mediamarkt eens checken

thanks,maar ik geloof dat was in combinatie met de aankoop van een ipod. heb ook geinformeerd bij mediamarkt in eindhoven,maar daar hadden ze hem ook niet.

Gevonden via de pricewatch van tweakers:

157 euro inc btw, ex 7 euro verzendkosten:
http://www.gsmhut.net/productenv.php?id=49216

bron: http://tweakers.net/pricewatch/96779

Fatsoenlijke voorlichting kost tijd en tijd is geld. Dus is het voor de MediaMarkt goedkoper aan de telefoon nee te verkopen. In de winkel raken ze het toch wel kwijt.

bedankt mvdenberg!! dat scheelt idd een paar euro's.

Zelf heb ik geen ervaring met die online toko. Maar in iedergeval graag gedaan! :)

Via [url=http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/queryprices?readform&qcode=~speaker-comp&q=soundsticks&pcode=~speaker-comp]Kieskeurig[/url] kom je bij [url=http://hd.nl/product_info.php?product_id=SOUNDSTICKS-230]Hardware Discount[/url]. Die willen er €166.54 (incl. btw) voor hebben. Dat is de afhaalprijs. Ze zitten op de Ceintuurbaan in Amsterdam.

[quote:9d591a703b="Mr Macintosh"]een keer [/quote:9d591a703b]

Dat kan dus ook een tijdelijke aanbieding zijn geweest… Zeg wat zijn soundsticks eigenlijk?

in de apple wereld gehypte pc speakertjes

[quote:1f7ea0dfa0="lowfi"]in de apple wereld gehypte pc speakertjes[/quote:1f7ea0dfa0]Dat klinkt afzeikeriger dan het is. Bovendien is het helemaal waar: op tweakers.net is er bijvoorbeeld nog geen verwijzing naar! Lowfi ken ik (uit zijn postjes) vooral als een audiofiel, voor wie een luidspreker(set) niet snel bevredigend zal zijn. Zelf ben ik wel erg tevreden met mijn sticks. Al helemaal sinds wjgmspeedy ons eens een equalizer-instelling heeft gegeven, waar ik erg over te spreken ben. [img:1f7ea0dfa0]http://www.macosxhints.com/images/eq_big.jpg[/img:1f7ea0dfa0] Eventueel de voorversterking wat naar beneden. Voordien gebruikte ik de bolletjes die met de iMac G4 kwamen, die waren ook geen straf.

[quote:2b233bf31a="lowfi"]in de apple wereld gehypte pc speakertjes[/quote:2b233bf31a] Voor de 'gewone' gebruiker volstaan ze toch meer of genoeg denk ik, ken je mss een beter alternatief voor ongeveer 200€?

ik heb ze gekocht bij de HTR Arnhem voor 150 euro! ze hebben nog een enorme stapel staan, geloof dat ze nu 160 zijn

ik vind ze eigenlijk helemaal niet zo mooi. Net een fontein dat beat geval. ze passen niet bij de huidige generatie macs vind ik.

ahjewel :P zijn hastikke mooi: mooi blauw lampie, mooie vorm.. enige wat minder is is die glittervoet... maar dat valt toch niet op