Waar kan ik mijn mappen vinden?

Hallo allemaal, nu heb ik mijn mac al een paar maanden maar heb af en toe nog flink last van het 'windows gewoonte gevoel' In windows als ik iets opzocht, ging ik gewoon naar de explorer, weet effe niet hoe dat op z'n nederlands heet, en daar zag je dan in een lange lijst alle mappen. en daaronder de submappen etc.

Nu wil ik dus een map aanmaken voor foto’s in me website, zodat ik die dan naar me website ( in Joomla gemaakt, althans ben daar nog mee bezig: http://www.theos.se maar ik heb dus geen idee waar en hoe ik die mappen kan vinden?

HELP! :frowning:

Je kunt in Mac naar je hardeschijf gaan > rechtsboven. Hier zie je verschillende mappen zoals films afbeeldingen en documenten. Je kunt ook zoals ik in het begin deed bestanden in mappen op je harddisk zetten maar foto's kun je het beste bij afbeeldingen zetten.

Kijk ook eens naar Yummy FTP voor het overzetten. Een erg fijne client.

Dit zijn echt basisvragen. Dit soort vragen worden allemaal heel mooi op [url=http://macmiep.nl/]macmiep[/url] uitgelegd. Je antwoord kan je daar op vinden, maar ook voor vele andere vragen kan je er terecht.

Bedankt voor de supersnelle reakties.

Ik was inderdaad macmiep even vergeten.

Nogmaals bedankt! :slight_smile: