Waar ken ik die site toch van?

[url=http://www.gexicheng.com/]Deze[/url] site komt me ergens wel héél bekend voor........ ([url=http://www.group94.com/]origineel[/url])

Ik blijf me verbazen over het absoluut schaamteloos kopieren van sites…

http://archive.pirated-sites.com/

Beter goed gejat dan slecht bedacht :mrgreen:

What the.. dat is er inderdaad wel zo over...

Dit heet tegenwoordig "citeren". Een eufemisme voor ordinair "jatten".

http://www.fistkikker.nl/ Maar hij geeft wel nog aan van waar hij het heeft (onderaan)

Het is eigenlijk eerder een copie van de originele site :P Ze hebben de hele handel niet echt onder stoelen of banken gestoken....

Ik vind persoonlijk dat zulke dingen niet kunnen.

[quote:c9cc8cb817="konijn"]Ik vind persoonlijk dat zulke dingen niet kunnen.[/quote:c9cc8cb817]

Joh? :evil:

Is deze piraterij al eerder aan de topic geweest? Volgens mij wel.. we kregen toen aardig wat ruzie over hoe slecht mensen zelf tegenwoordig wat kunnen verzinnen :P

Op het forum van UltraShock heb je hierover toch ook een hele categorie? Abnormaal dat men zo ver gaat zoals het voorbeeld van MacBjorn. Sommigen lijken inspireren en kopiëren wat door mekaar te slaan 8)

Ik zie net dat het wat lijkt op "zoals MacBjorn". Dus bij deze vriendelijk verzocht rekenschap te houden met de intonatie :oops:

Doordenkertje:[list:491d7522f1]Chinese overheid: Westerse kapitalisten, jullie zijn hier zeer welkom om te produceren. Jullie besparen flink op de productiekosten en geven onze mensen werk (ontstaat in het Westen een groep mensen die niet meer aan de bak komen en die het vat met malcontente kiezers vult).

( We verzwijgen wijselijk dat wij als overheid en Keizers van Het Rijk van het Midden hier nog alle macht centraal houden om de economie naar onze hand te zetten. Ondertussen kopiëren we er rustig op los. Als we jullie technologie goed meester zijn, zorgen we voor enkele mandarijnse pestregeltjes, gooien jullie er op lange termijn uit en trekken wij aan het langste eind…)[/list:u:491d7522f1]

[quote:9bc3c23aa7="Sunneh"]Is deze piraterij al eerder aan de topic geweest? Volgens mij wel.. we kregen toen aardig wat ruzie over hoe slecht mensen zelf tegenwoordig wat kunnen verzinnen :P[/quote:9bc3c23aa7]

Yup, dat was het draadje van de site van Bas Sandee die tot zijn grote verbazing zijn ontwerp tot op de laatste letter gekopieerd zag. Echter omdat dit voorbeeld daar niets mee te maken had maakte ik een nieuw topic aan. Bovendien ging de discussie in het draadje van bas meer over hoe je je werk kan beveiligen tegen kopieren.

Ik wil niet lullig doen, maar beide rip-off's werken slecht hier op een Windhoos-omgeving (sorry, op mijn werk *schaam*) met Firefox. Dus blijkbaar zijn het slechte dieven... Dus niet alleen gejat, maar ook nog eens slecht gejat. En het spreekwoord verhaalt toch echt over 'goed gejat'... :evil: 8) :evil:

[quote:e8fb0d0c5a="konijn"]Ik vind persoonlijk dat zulke dingen niet kunnen.[/quote:e8fb0d0c5a]

Het webdesign gaat inderdaad nergens over eigenlijk…