Waar vind ik een Apple expert voor oplossen problemen

Ik werk (nog net) voor een klein bedrijf waar met Macs wordt gewerkt, zowel iMacs als MacBooks. Die staan in een klein netwerk. Regelmatig zijn er problemen met de Discserver of andere problemen met de Macs, die gerelateerd zijn aan internet of het netwerk. Dan werkt de server niet goed of traag. Het scannen met een printer kan met één iMac wel, maar de andere “vindt geen scanner”. Dat soort dingen.
We hadden daarvoor iemand die (vanuit zijn Windows kennis) probeerde dat op te lossen, maar dat is niet ideaal. Hoe en waar vinden we iemand (een ZZP-er of een deskundige en betrouwbare amateur) die de meestal kleine (maar irritante!) problemen kan oplossen als er wat is. Waar vind je zo iemand?

Misschien hier.

Of hier

Bedankt voor de reacties tot zover. Ik was vergeten de regio erbij te zetten. Het bedrijf is in Heemskerk (bij Beverwijk), regio IJmond. Nog info over handige mensen of bedrijfjes dichterbij?

Alleen de uitdrukking, voordelige ZZP-er vind ik al vreemd, misschien in Polen, Oost EU oid.

@piba: je hebt gelijk, ik heb het aangepast. Het stond er omdat er geen budget is voor bedrijven die erg veel geld rekenen voor een bezoekje. Dat is volgens mij ook niet nodig. Het gaat meestal om kleine aanpassingen. Een redelijk bedrag kan daarvoor natuurlijk wel worden gerekend.

Ken je deze lijst? http://consultants.apple.com/nl/
Er staan grote en kleine bedrijven tussen, voor elk wat wils.

Aloa,

Ik ben in eerste instantie een Apple specialist voor iedereen die muziek maakt maar heb daarnaast redelijk wat Apple klanten in andere segementen.
Ik werk vanuit Zeist en Amsterdam en zowel beheer online alswel op locatie bieden.

Ik zou zeggen mail of bel me dan zien we wel of er een klik is.

Rob Mekken
rob.mekken@music-it.nl
06-20923471

dat van die scanner kan je volgensmij gewon intstellen bij ‘delen’ en dan deel in netwerk.

http://www.applehulp.nl

In principe voor particulieren

Als je het vraagt dan fixen ze 't wellicht ook wel voor bedrijven… :wink: