Waar vind ik mijn muziek bestanden?

Hallo

Ik heb een kleine vraag.

Ik heb een vrij uitgebreide muziek verzameling, nu zou ik graag de muziekbestanden van mijn macbook pro willen overzetten op mijn desktop (windows) pc, dit via een usb stick natuurlijk.
alleen heb ik geen idee waar ik de muziekbestanden in mijn mac vind (ik beluister ze via itunes)

Alvast bedankt.

Groeten

Finder >

Huisje / Muziek / iTunes / …

het mapje itunes media vinden.

[quote=Gentei url=http://www.onemorething.nl/community/topic/waar-vind-ik-mijn-muziek-bestanden/ time=1374070694]nu zou ik graag de muziekbestanden van mijn macbook pro willen overzetten op mijn desktop (windows) pc, dit via een usb stick natuurlijk.[/quote]Het zal waarschijnlijk makkelijker en sneller gaan om dat via een netwerk te doen, zeker als dat netwerk bekabeld is (dus niet draadloos). Deel op de Windows-computer een map en geef aan dat anderen je bestanden mogen wijzigen. Kijk dan in de linkerkolom van de Finder of je hem ziet verschijnen — dat kan even duren, dus niet in paniek raken als hij er niet gelijk tussenstaat; klik er dan op om verbinding te maken, zodat je de inhoud van de map op de Windowscomputer in de Finder ziet. Daarna sleep je de muziek vanuit iTunes naar die map en je bent klaar — je hoeft helemaal niet te weten waar de bestanden op je harde schijf staan, want dat regelt iTunes voor je.

I tunes media heb ik gevonden maar er zitten gelijk maar 5 muziekbestanden terwijl ik er heel veel meer heb…??

mijn thuisnetwerk is niet bekabeld…

Selecteer in iTunes het muziekje. Klik op “Archief -> Toon Info” (of met rechter muisknop) en onder het tabblad Overzicht zie je onderin de locatie van de muziekbestand staan.

Thuisdeling?

[quote=Gentei url=http://www.onemorething.nl/community/topic/waar-vind-ik-mijn-muziek-bestanden/#post-2576432 time=1374107681]I tunes media heb ik gevonden maar er zitten gelijk maar 5 muziekbestanden terwijl ik er heel veel meer heb…??[/quote]Doe het nu gewoon eens makkelijk en sleep ze vanuit iTunes — dan hoef je niet te weten waar ze op je harde schijf staan.

[quote=Gentei url=http://www.onemorething.nl/community/topic/waar-vind-ik-mijn-muziek-bestanden/#post-2576432 time=1374107681]mijn thuisnetwerk is niet bekabeld…[/quote]Dat zei ik vooral omdat een bekabeld netwerk sneller is dan een draadloos. Heb je 100 GB aan muziek over te zetten, dan doe je daar een paar minuten over met gigabit-ethernet, maar misschien een half uur of meer op een draadloos netwerk.