Waarom maakt Apple geen printers en scanners meer?

waarom maakt apple zelf geen printers of scanners meer ?

mijn oom heeft nog een oude apple kleurenprinter maa er zijn geen nieuwe meer te vinden van apple ??? :?

[mod:fac931d859=“Adriaan”]De titel was in volledige hoofdletters en onduidelijk voor het onderwerp, ik heb dit aangepast.[/mod:fac931d859]

Waarom wel?

De printers die Apple in de laatste jaren maakte, waren Canon’s of HP’s met een Apple logo. Waarom zou je die dan niet gewoon voor minder geld bij deze merken kopen?

Het enige waar Apple wel succesvol was, was in de eerste serie LaserWriters. Later was deze markt zo verzadigd, dat ze terecht hebben besloten hier zich niet meer in de concurrentiestrijd te storten.

Er is zo vreselijk veel op de markt wat op een Apple aangesloten kan worden. Wat zou Apple hier dan nog aan toe kunnen voegen?

Misschien als ze een scanner en printer op de markt brengen met Airport of BlueTooth techniek en RendezVouz (RendezVous/RendesVouz; mijn Frans was nooit zo sterk)?

hmm ik vind het wel cool zo'n apple logo er op , en hoe zit het met de scanners ? weer het zelfde van dat ? :)

Apple zou wel gek zijn als ze zelf weer randapparatuur uitbrengen, anderen kunnen dat veel beter, omdat het nu eenmaal een specialisme is. En die apparatuur zou even duur, maar meestal duurder zijn.

Alleen dat logootje, da’s inderdaad jammer.

[quote:edb4651d97="passenger"]Apple zou wel gek zijn als ze zelf weer randapparatuur uitbrengen, anderen kunnen dat veel beter, omdat het nu eenmaal een specialisme is. En die apparatuur zou even duur, maar meestal duurder zijn.

Alleen dat logootje, da’s inderdaad jammer.[/quote:edb4651d97]

kwaliteit is de laatste tijd bijna geen issue meer… drivers drivers drivers… tot nu toe werkt alleen nog epsons scanners met de standaard Apple Scan software.