Wachtwoord wijzigen in het forum

Ik probeer binnen mijn profiel het wachtwoord te wijzigen. Maar ik krijg de volgende melding: Fatal error: Call to undefined function session_reset_keys() in /var/www/forum/includes/usercp_register.php on line 545 Wat is de betekenis van die melding ?

dat betekent dat de functie die wachtwoord wijziging uitvoert niet kan worden gevonden. Een technische storing/fout aan de kant van het forum dus.

[quote:154d1443fd="iDaan"]dat betekent dat de functie die wachtwoord wijziging uitvoert niet kan worden gevonden. Een technische storing/fout aan de kant van het forum dus.[/quote:154d1443fd]Fout, functie kan niet worden gevonden. Wil niet zeggen dat de opdracht niet is uitgevoerd...

klopt... alleen in dit geval klinkt session_reset_keys wel heel erg als de functie voor wachtwoord wijziging... hoe dan ook het is een forum storing of fout.

Inmiddels heb ik weer een poging gedaan om in te loggen. Dat kon niet meer met het oude wachtwoord, maar wel met het nieuw door mij ingevoerde wachtwoord. Dus hoewel de melding "Fatal Error" verscheen, bleek de wijziging van het wachtwoord wel doorgevoerd te zijn. Bedankt voor de reacties. Kees