Wachtwoord wijzigen OMT

Hoi,
Ik wil graag mijn wachtwoord wijzigen binnen OMT, maar waar kan dat eigenlijk? Zo krijg ik bij ‘Instellingen’ een lege pagina te zien. Zowel in Safari als in Chrome. Kan dit kloppen?

In 1Password krijg ik overigens de melding over de website van OMT:
‘This password has been compromised in a data breach according to haveibeenpwned.com. Change your password.’

Groet, Mathijs

Moet je Night even je wachtwoord geven dan zal hij het voor je wijzigen. ?

 

<p class="cite">Shmoo op 13 februari 2019 om 15:35</p> Moet je Night even je wachtwoord geven dan zal hij het voor je wijzigen. ?
Hmmm... is dat met een sarcastische ondertoon, of de treurige waarheid?

Ik denk een combinatie van beide ??

<p class="cite">imathijs op 13 februari 2019 om 15:32</p> Zo krijg ik bij ‘Instellingen’ een lege pagina te zien. Zowel in Safari als in Chrome. Kan dit kloppen?
Ja klopt, de treurige waarheid hier helaas. Maar een ww op een forum, dat is toch niet zo belangrijk.....?
imathijs op 13 februari 2019 om 15:32 In 1Password krijg ik overigens de melding over de website van OMT: ‘This password has been compromised in a data breach according to haveibeenpwned.com. Change your password.’
 

OMT zelf is niet gehacked.

https://haveibeenpwned.com/PwnedWebsites

 

Misschien dat je je hetzelfde wachtwoord op andere websites gebruikt hebt?

 

In principe kunnen wij dat voor je veranderen, maar hoe wenselijk is dat met een wachtwoord…beter wachten op de nieuwe forum software en het dan zelf doen.

 

Volgende week?

<p class="cite">Pete.Z op 13 februari 2019 om 17:47</p> In principe kunnen wij dat voor je veranderen, maar hoe wenselijk is dat met een wachtwoord….beter wachten op de nieuwe forum software en het dan zelf doen.

………

 


Over 5 jaar dus?

@vuurvreter,

Niet zo optimistisch…

<p class="cite">JoopJoopJoop op 13 februari 2019 om 20:00</p> @vuurvreter,

Niet zo optimistisch….


Sorry!!

En dan te bedenken dat het probleem oplossen van het niveau brugklassers is. Vreselijk dit soort mensen.

 

Ik vraag mij af hoe dat gaat als je voor de migratie je account wilt opheffen.

Heel die backend functionaliteit rammelt aan alle kanten. Stuur je iemand en PB terug dan wordt die nooit meer verstuurd/ontvangen. pfff

Hoe zou dat komen denk je? ?

Ik heb nooit begrepen hoe iets opgeleverd is (de nieuwe forumsoftware) en de fouten vervolgens niet gefixt worden. Wat is dat voor een bizar contract geweest? “Nee het werkt allemaal nog niet maar toch bedankt voor alles hè! Top, de factuur is betaald hoor!! We redden het wel! Dooeeei ??”…

Was het maar zo eenvoudig. Het ergste is dat het allemaal in-house bij WPK wordt ‘geregeld’. Ik Raymon dan ook een verzoekje gestuurd er toch maar eens naar te laten kijken. Vooral ook omdat OMT 3.0 naar het zich nu laat aanzien ook nog wel even op zich laat wachten ?

Of krijgen we binnenkort nóg een vacature in de menubalk te zien, ditmaal voor een Wordpress “Engineer”? ?

Aha… Wat een prutsers dan. En het geeft blijkbaar aan dat ‘het forum’ ze verder worst zal wezen. Zolang die paar die-hards het een beetje levend houden is het goed. Beter een vacature voor een CEO WPK in de menubalk zetten ?.

LOL, was dat inmiddels niet de Telegraaf groep?

? ik kan het niet meer bijhouden ?

Raymon zei onderlaatst dat het geen backend maar meer front-end developers waren. Daar geloof ik ook geen * van. Ik denk dat het gewoon jongens zijn, of één iemand is, die een hele andere opleiding heeft gedaan dan iets met development en gewoon 12 sites heeft gemaakt in zijn vrije tijd. De fouten die gemaakt worden zijn echt niet van hoog niveau en hebben meer met gebrek aan inzit te maken dan met kennis van zaken.

 

Soms denk ik wel eens dat het bij WPK op kantoor een grote bende is waar gewoon alles mogelijk is. Als je vandaag niet komt opdagen omdat je geen zin hebt dan zal morgen niemand vragen waar je gisteren was. Dat idee krijg je er wel bij wanneer mensen dit soort werk kunnen afleveren en alles maar gewoon aan blijft modderen.