Wanneer nieuwe Imacs?

meer in bijzonder nieuwe snellere processors,meestal na ieder jaar toch?

http://buyersguide.macrumors.com/

http://buyersguide.macrumors.com/#iMac

Daar zie je alle updates van de iMac in de afgelopen jaren.

Ik denk morgen, of anders overmorgen of iets later.

Ga even ergens anders een persoonlijke zoekmachine zoeken aub. Je hebt internet dus beschikking over Google, Yahoo, bing etc.

Doe eerst even wat moeite voordat je een vraag stelt man...

Volgende week 13.00 uur.

Bedankt smtr en yaratje,toch tenminste een fatsoenlijk antwoord ipv van wat gefrustreerde antwoorden die m'n tegenwoordig krijgt.ISpuit je ongenoegen ergens anders uit ipv dat te doen bij een antwoord bij een gewone vraag.
Ik heb gezocht hoor,maar misschien dat iemand iets meer weet,waarom is er anders een forum.

Ja

Gebruik zoek functie op de site.
3e hit:
http://www.onemorething.nl/community/topic/wanneer-nieuwe-imacs

[quote=fabian url=http://www.onemorething.nl/community/topic/wanneer-nieuwe-imacs-1#post-1959903 time=1273678668]...Ik heb gezocht hoor,maar misschien dat iemand iets meer weet,waarom is er anders een forum.[/quote]Deze vragen komen 23 keer per week voorbij voor virtueel elk apparaat dat Apple in productie heeft. En onveranderd is het antwoord dat eigenlijk niemand dat weet. Je kunt het dus wel elke keer opnieuw proberen, maar het is zo zinloos.

Ben meer benieuwd wanneer en of er nieuwe macmini's kopen met een blueray drive.. :-)

[quote=fabian url=http://www.onemorething.nl/community/topic/wanneer-nieuwe-imacs-1#post-1959903 time=1273678668]Bedankt smtr en yaratje,toch tenminste een fatsoenlijk antwoord ipv van wat gefrustreerde antwoorden die m\'n tegenwoordig krijgt.ISpuit je ongenoegen ergens anders uit ipv dat te doen bij een antwoord bij een gewone vraag.
Ik heb gezocht hoor,maar misschien dat iemand iets meer weet,waarom is er anders een forum.[/quote]

Ik begrijp eigenlijk ook die semi neerbuigende antwoorden van voornamelijk de "gevestigde orde" (u weet wie u bent) niet, behalve in gevallen waarbij het antwoord duidelijk te vinden is middels een zoekopdracht. En dat is niet vaak het geval...

Ik verwacht ze pas in november tegen te komen

Nee man, eerder maar dan wel een lichte update. De huidige komen ook weer van oktober.

dat ze misschien aangekondigd worden ja maar niet leverbaar... eerst zijn de ipods mb air en mac pro ed nog aan de beurt

Ze hoeven niet per se aangekondigd te worden hoor. Wat voor bijzonders wil je dat ze krijgen als feature dat ze aangekondigd worden?

Het heeft nog enige tijd geduurd voordat ze echt goed leverbaar waren. Eerst maar de MacBook, Macbook Air.