wat is ATY,Moonraker_B?

ik was even aan het rondkijken bij systeem profiel bij PCI/AGP-kaarten staat er ATY,RV200 met daaronder dan beeldscherm en daaronder ATY,Moonraker_B wat is dit? er staat bij "geen beelscherm aangesloten"

kan ik dan een extra scherm (of mss tv?) aan m’n eMac hangen? ofzo…

De Moonraker is de 'code'-naam voor de videokaart in je eMac...

eMac 1GHz waarschijnlijk?

yup 1Ghz maar waarom staat er dan bij status niet aangesloten? daarboven staat er wel nog een ander (het actieve scherm)

Je kunt ook nog een tweede VGA scherm of TV aansluiten via apart verkrijgbare, VGA of Display-adapters. :D

Is er een tweede scherm aangesloten dan zie je in SysteemProfiel bij de door jou aangegeven naam de naam van het tweede scherm staan.
Je kunt overigens alleen ‘mirror’-en… tenzij je een ‘hack’ als Screen Spanning Doctor gebruikt.

Je kunt idd. een extern beeldscherm aan je eMac knopen. Deze zal dan het interne beeld spiegelen.

en welke poort is dat? het kleine headphones-achtige ronde poortje naast de headphones of helemaal achteraan met een blokje met 2 streepjes ernaast? en hoelang zijn die VGA-stukjes (of de kabel allesinds) is het deze? [url]http://store.apple.com/Apple/WebObjects/belgiumflstore.woa/91505/wo/qd4dTNFztIa12avWQXEpuSfwOTr/1.3.0.6.10.3.1.1.13.0[/url] en deze kun je dan gewoon in je tv pluggen? via scart? of heb je dan nog iets nodig?

Niet het kleine ronde headphones-achtige poortje naast de headphones maar idd het poortje helemaal achteraan met een blokje en twee streepsje ernaast........ :?

Een link van de store werkt niet. Dit is de adapter om een TV aan te sluiten:
[img:fd809ae886]http://homepage.mac.com/elianminderhoud/filechute/adapter.jpg[/img:fd809ae886]