wat is een goede RSS-reader?

Wie kan me vertellen wat een goede RSS reader is? ik gebruik nu de in Safari ingebouwde reader maar die vind ik toch wel behoorlijk beperkt.

Kijk hier maar even... :P

klik

NetNewsWire Lite... en kijk ook hier effe http://www.versiontracker.com/faq/rss/

Feed

probeer deze eens; die heeft een unieke feature namelijk pop-ups: [url=http://macwereld.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=118]Feedlezer 1.5[/url]

[quote:856cf70951="Pliep"]probeer deze eens; die heeft een unieke feature namelijk pop-ups: [url=http://macwereld.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=118]Feedlezer 1.5[/url][/quote:856cf70951]

Ik vind mail notificaties al irritant en dan zeker ook nog een RSS pop-up er bij. Mij niet gezien… :stuck_out_tongue:

Ik ben van het type die op mail van sommige mensen bewust vertraagd reageert. Moeten ze maar niet binnen 10 minuten na hun berichtje aan mijn buro staan springen of ik het al gelezen heb. Mail is niet voor niets asynchroon.

Kortom, negeer deze post maar. Offtopic enzo… :smiley:

Ik vond Newsfire altijd wel relaxed (alleen had ik geen zin om er voor te betalen)

Heb je de bookmark bar en auto-click functionaliteit van Safari RSS al geprobeerd? Ik vind het toch wel erg handig, die integratie. De newsreaders die ik vroeger heb geprobeerd heb ik in ieder geval niet meer nodig. Maar voor elk wat wils natuurlijk.

Newsfire!

De Feedlezer van Macwereld is wel leuk, maar na een tijdje gaan de voortdurende popups irriteren als je aan het werk bent. Ik gebruik nu NewsFan en die voldoet uitstekend.

NewsFire kun je zelfs AppleScripten!! Ja ja...

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=53689&highlight=

[b:cf04de056f]NetNewsWire 2.0b23[/b:cf04de056f]

Al heel wat sites RSS heb ik ingebracht.
Echter die websites (o.s. AD, Trouw) met een “XML”-ikoon werken niet op dit programma.

[i:cf04de056f]Kunnen die echt niet in NetNewsWire?[/i:cf04de056f]

Bij mij wel, download eens de laatste versie (2.0.1), mischien dat dat scheelt.

note: subscriben terwijl het programma nog bezig is met opstarten (het laden van de feeds) werkt niet altijd. Hetzelfde met het openen van een link in haar ingebouwde browser (niet de lite-versie): dit gaat traag waneer het nog bezig is met laden van feeds.