Wat kan ik met mijn bluetooth mobieltje??

Ja, wat kan ik allemaal met mijn zojuist gekochte Sony-Ericsson T610 i.c.m. bluetooth USB-adapter die nu achter in mn Appeltje zit?

Ik heb via iSync het adresboek en iCal synchroon, maar ik hoorde dat je ook via adresboek kan sms’en, en zelfs de telefoon kan beantwoorden?? En dat je de computer zic hzelf kan laten afmelden zodra je buiten de bereik-zone komt - en zich weer aanmeld als je er binnen komt.

Een vriend van me zei dat ik zooooveel kan met die T610… Maar WAT?! :smiley: Het staat niet in het boekje…

Thanks alvast…

Deze foon is het: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=nl&lc=nl&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10055&zone=pp&lm=pp1&pid=10055

http://www.irowan.com/romeo/

http://homepage.mac.com/jonassalling/Shareware/

Kijk eens op deze site. Veel plezier: op afstand je iTunes en je hele computer met je mobiel besturen!!

Salling Clicker en Ericsson Client zijn aanraders.

http://www.clubsonyericsson.com/en/software_macintosh.shtml

Zelf heb ik deze foon ook, ik gebruik Salling Clicker kun je je telefoon als afstandsbediening gebruiken, muziek harder/zachter zetten als je wegloopt en al dat soort flauwekul.

http://homepage.mac.com/jonassalling/Shareware/Clicker/

Om te sms-en met addresbook:
-Open addressbook
-Klik op dat bluetooth logo
-Kies een mobiel nummer klik erop, je krijgt een menu wara je kunt kiezen voor sms of bellen.

Veel succes ermee

Dat is inderdaaaat ge-wel-dig! Lekker vanuit mn bed door iTunes skippen en als ik wil slapen zet ik hem op afstand (!) gewoon in de sleep-mode! Sjonge zeg, wat een uitvindingen..!!

Jammer alleen dat het geld kost, een SN kan ik nergens werkend vinden, maar ik vraag mn pa wel of ik zn creditcard mag gebruiken dan schaf ik dat stukkie comfort-software lekker aan! :smiley: (Voor Salling Clicker dan, Romeo vind ik te duur voor wat je krijgt).

Iemand nog een leuke site met interessante scripts?! Een scriptje voor je electrische gordijnen, of je verlichting? :wink:

Euhm

Het grote voordeel aan Romeo is dat het donation-ware is (je hoeft em niet echt die ibook te kopen :wink: ). Dwz je kiest hoeveel je er voor wilt geven ( of liever niet geven)

Daarom gebruik ik Romeo en niet Salling Clicker, ik ben maar een arme student :wink:

[quote:81d32a79e8="junkiesxl"]Euhm

Het grote voordeel aan Romeo is dat het donation-ware is (je hoeft em niet echt die ibook te kopen :wink: ). Dwz je kiest hoeveel je er voor wilt geven ( of liever niet geven)

Daarom gebruik ik Romeo en niet Salling Clicker, ik ben maar een arme student ;)[/quote:81d32a79e8]

Hahaha, arme jongen. De IBG is mijn grote vriend zeg ik altijd maar :stuck_out_tongue:

Nee nu overdrijf ik een beetje, maar voor €17 wil i best een uitgebreider programma kopen. Maar wel goede zaak, dat van Romeo, dan hebben ze nee, en ja kunnen ze altijd krijgen… Slim.

Wat mij niet lukt is de bluetooth verbinding vanaf de telefoon (T610) verbreken! Eerst moet ik het op de Mac uitzetten en dan pas kan ik na verloop van tijd hetzelfde doe op de telefoon. Vanuit bed is dat nogal vervelend, temeer omdat de batterij van de T610 met bluetooth aan nogal snel leeg gaat (halve dag?).

Meer mensen die dit hebben?

[quote:410286719a="Doede"]Wat mij niet lukt is de bluetooth verbinding vanaf de telefoon (T610) verbreken! Eerst moet ik het op de Mac uitzetten en dan pas kan ik na verloop van tijd hetzelfde doe op de telefoon. Vanuit bed is dat nogal vervelend, temeer omdat de batterij van de T610 met bluetooth aan nogal snel leeg gaat (halve dag?).

Meer mensen die dit hebben?[/quote:410286719a]

Ja, heb ik dus ook. Ik kan een volle dag met mn telefoon doen als ik dat Bluetooth constant aan heb staan… En uitzetten kan idd enkel op de manier die je zelf al zegt.

Mensen: kan het anders?