Wat volg jij op Twitter?

Hallo,
Ik ben nieuw in de twitter wereld. Zie t nut er niet zo van in om te lezen dat iemand nu in de tuin zit ofzo.
Maar twitter is natuurlijk meer dan dat. Ook nieuwssite en andere sites kan je volgen , dat lijkt me eigenlijk heel handig.

Dus mijn vraag is.. Wat volgen jullie?

Nieuws en vrienden

heel veel golf spelers
politici
vrienden
3fm dj's
en nog meer

@onemorething natuurlijk!!
en wat vrienden en andere sites..

Artiesten, muziek, goede vrienden en belangrijke OMT'ers.

http://twitter.com/_TMRPS/following
^^ Dit dus.

http://twitter.com/NTG/following
^^ Dit dus.

Afroman. Maar die heeft mij geblockt!

Ik volg eigenlijk alleen maar Hardstyle DJ's, labels en organisaties.. :P Altijd handig om achter de laatste nieuwtjes te komen!

[quote=064harry url=http://www.onemorething.nl/community/topic/wat-volg-jij-op-twitter#post-2044644 time=1283627658]Afroman. Maar die heeft mij geblockt![/quote]
Noch op iChat, noch op Twitter ben je niet boeiend. Enkel gesprekken starten om support-doeleinden ben ik niet van gediend.

Naast een bescheiden bulk mensen, volg ik momenteel #dedeur, #formatie en #trein. Staan vaak grappige dingen tussen en mensen die steeds op die kanalen (ja, ik ben nog van de IRC-tijd) leuke tweets hebben, die ga ik ook volgen... Zo kom je op een erg leuke timeline.

Voor de rest staat het geloof ik in mijn profiel op twitter (@hetpeozenbeest)

[quote=Afroman url=http://www.onemorething.nl/community/topic/wat-volg-jij-op-twitter#post-2044734 time=1283666352]Noch op iChat, noch op Twitter ben je niet boeiend. Enkel gesprekken starten om support-doeleinden ben ik niet van gediend.[/quote]
[i]Taaltip:[/i] Je maakt gebruik van een litotes (dubbele ontkenning). Noch is al negatief, dus de 'niet' is eigenlijk overbodig. Noch op iChat, noch op Twitter ben je boeiend. Niet om te vitten hoor, gewoon een afwijking door mijn schoolrichting.. :nerd:

Je doet me denken aan de aanhangers van Jehova. :sarcastic:

[quote=Stirf url=http://www.onemorething.nl/community/topic/wat-volg-jij-op-twitter#post-2044893 time=1283679359]Je doet me denken aan de aanhangers van Jehova. :sarcastic:[/quote]
Wat heeft geloof hier nou weer mee te maken? :crazy: In Latijn zien we dat gewoon in de les en daar ik een taalrichting doe, vallen dergelijke 'fouten' gewoon meer op..

Ik bedoel niet het geloof op zich, maar de manier waarop het wordt gebracht. Ik houd er niet van dat men mij iets gaat opdringen. Ik ben namelijk oud en wijs genoeg om zelf keuzes te maken.
Je opmerking kwam namelijk enigszins "dwingend" over. No offence overigens.

Sinds wanneer is een 'tip' dwingend? Ach, doesn't matter.. :smile:

Het kwam niet over als een tip :razz:

Ik volg een hele zwik politici, ook wat OMT'ers en wat mensen van school. Account staat in mijn profiel maar kan je zo ook al wel raden gok ik zo.

Een paar bekenden. Een klein aantal politici en wat OMT'ers.
Ik probeer niet te veel mensen te volgen, omdat ik vaak geen tijd heb om het te lezen.

Tijd = prioriteit.