Wat voor ExpressCard kaarten zijn er al voor de Macbook Pro?

Hallo,

Wie weet of er al ExpressCard kaarten zijn voor de Macbook pro, bijv om tv te kunnen kijken of om gebruik te maken van UMTS.

Zijn er ook nog andere toepassingen om er gebruik van te maken?

Ben al een tijdje aan het zoeken, maar kan niks voor een ExpressCard vinden. Loopt dit al zo ver op zijn tijd vooruit dan?

kwil er ook wel es et fijne van weten want ik weet nog niet eens wat ik kan met het slotje :P

er is een fw800 xpresscard... merk weet ik zo ff niet

NitroAV [url=http://www.nitroav.com/product/444/]deze :)[/url] helemaal niet duur, 89,95 en dan heb je 2 firewire 800 poorten :)

Hoop dat er snel een eyetv kaart komt, las ergens in de macfan dat er al eentje van terratec is

ik heb die xpress technologie nog maar net ondekt. komen er/zijn er ook kaartjes met bvb 2usb 2.0 aansluitingen à la pcmcia-kaartjes?

Klik [url=http://www.expresscard.org/web/site/]hier[/url] voor (een verre van volledig) overzicht van ExpressCards. De UMTS card wordt er ook vernoemd, maar is nog niet leverbaar.

Ik ben even gaan zoeken en mij is weer heel wat duidelijk geworden. Er staat heel wat informatie op waar je wat aan hebt.

Word het toch nog leuk.

Nu kijken of ik ook iets kan aanschaffen. UMTS is nog weinig over bekend. Dat word kpn vodafone of t-mobile weer lastigvallen of zij alweer wat meer weten.

Het word straks nl allemaal express cards. :smiley:

Inmiddels al heel wat sites afgezocht, echter tot op heden geen Expresscard modules gevonden voor b.v. een SD memoryCard. Mocht iemand hier reeds meer info over hebben, hoor ik het graag.

[quote:f75dea3c08="Brimme"]Hoop dat er snel een eyetv kaart komt, las ergens in de macfan dat er al eentje van terratec is[/quote:f75dea3c08] Reken er maar niet op. Elgato's EyeTVs werken allemaal gewoon prima via FireWire 400 of USB 2.0.

Ik ben inmiddels al een tijdje aan het zoeken en vragen bij diverse zaken, maar het is een blijft een moeilijk te vinden produkt.

Hier kan je eens op kijken;

http://www.siig.com/product.asp?query=ExpressCard&pid=1051

Mocht iemand al meer informatie hebben over een eventueel umtsexpresscard dan lees ik het graag.

In België is via Proximus sinds kort een oplossing via een USB Modem (Vodafone Mobile Connect USB Modem)

Werkt prima, ook voor 3G alhoewel de dekkingsgraad nog heel beperkt is.

meer info op http://corporate.proximus.be/en/Vodafone_Mobile_Connect_Card/VMC_From_AZ.html#link

of op de site van Option http://www.option.com

[quote:ac1c0097ed="KingLexus"]Inmiddels al heel wat sites afgezocht, echter tot op heden geen Expresscard modules gevonden voor b.v. een SD memoryCard. Mocht iemand hier reeds meer info over hebben, hoor ik het graag.[/quote:ac1c0097ed][size=9:ac1c0097ed][Sorry voor de kick, beter hier dan een geheel nieuw topic.][/size:ac1c0097ed]

Idem hier.

Lijkt me namelijk een ideale (beperkte) backupmogelijkheid die je altijd bij je hebt. De grooste vraag is dan nog: steekt het ding uit en slikt 'ie een SD kaart geheel in zodat deze ook niet uit steekt?

Ze zijn te bestellen vanaf ongeveer 30 euro, maar heb geen zin in een ding dat uit steekt, dan heb ik 'm nog niet altijd in mijn MBP zitten.

Niemand?