WatchOS 3

Mijn iPhone met OS10 geeft nog steeds aan dat mijn iWatch software 2.2.2 up to date is. kan iemand mij vertellen wanneer ik het bericht krijg dat iWatchOs 3 gereed staat?

Wat is een iWatch? Een Apple Watch die ken ik wel :wink:

Je iPhone zou moeten aangeven dat je WatchOS 3 beschikbaar is en anders zou ik beide apparaten even opnieuw opstarten

Ah, de gang van de logica iMac, iPhone, iWatch Oh nee Apple Watch. :slight_smile: Ik ga het proberen! Dank voor je suggestie!

Heb hier hetzelfde probleem wil niet upgraden naar WatchOS 3. Opnieuw opstarten lost het ook niet op, geeft consequent weer dat watchOS 2.2.2, de software is up-to-date is.

Wat belangrijk is, is dat je eerst je iPhone naar iOS 10 dumpt. ← dit moet je doen via een ‘clean’ install. Dus niet als je voorheen met al die beta rommel hebt zitten spelen gewoon updaten vanuit een beta maar de iPhone schoonmaken en een schone iOS 10 erop zetten.

Dan beide devices opnieuw opstarten en in de Apple Watch app kijken op je iPhone.

Het opnieuw opstarten van beide apparaten heeft niet geleid tot het verzoek om OS 3 te installeren op de Apple Watch. zijn er nog meer mogelijkheden?

Je watch een keer “unpairen” en opnieuw pairen. zal wel helpen.
Duurt wel even…

Shmoo ik heb inderdaad de beta op mijn telefoon geïnstalleerd gehad, waarna de telefoon automatisch naar 10.0.1 is geüpdatet. Nu begrijp ik de procedure van clean install niet helemaal, denk ik. Is dit gewoon ‘algemeen’, ‘Stel opnieuw in’, ‘herstel alle instellingen’?

@gadget Het loskoppelen en wederom koppelen heeft geleid tot het gewenste resultaat. Dank voor de hulp Gadget!

Gadget en Shmoo klopt allemaal… Heb even de klantenservice gebeld en advies is unpairen en dan weer pairen en zie daar de Software-update.
Gadget klopt… Duurt wel even