Water maken

Sorry als dit al eerder is gevraagd, ik kreeg geen gewenst resultaat met de zoekfunctie. Ik wil graag water maken. In de vorm alsof het ergens uitloopt en op straat loopt bijvoorbeeld. Ik noem maar het werk waar ik het nu voor nodig heb: bij een man loopt het water uit z'n broekspijpen en het moet een paar plasjes achterlaten en een beetje stromen over de stoep. Is dit mogelijk of moet ik gewoon een bestaande foto misbruiken? Ik heb Photoshop CS1.

Alvast bedankt,
Thijs

kopieer iets van de omgeving, of wat lucht en gebruik dat als reflectie van je plas. maak het gebied wat donkerde waar het nat is. çe ça

http://www.dutchtuts.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=366&Itemid=30

Voor dit soort vragen is Google een uitkomst! Type ‘PS water tutorial’ en zie daar(of hierboven)

Succes ermee!

Hmm oke naja ik rotzooi nog even. Er staan hier in ieder geval dingen die heel veel helpen met de basis :) Nu moet ik het zelf nog zo verwerken dat het bevalt. Bedankt in ieder geval.

http://good-tutorials.com/search/query/water%20drops

http://good-tutorials.com/search/query/water

Misschien heb je hier wat aan :wink:

Bedankt, ik heb het ongeveer gekregen zoals ik het wilde hebben: [img:925595e5ca]http://members.home.nl/dierenarts/mp3/Afbeelding%2015.png[/img:925595e5ca]

Merci voor alle hulp

Leuk eindresultaat :D;)

Bedankt, gaat morgen mee naar m'n intake.

[quote:181acd9b07="Xigh"]Bedankt, gaat morgen mee naar m'n intake.[/quote:181acd9b07]

Dat klinkt heel raar,…

:smiley:

Haha, oke; "Bedankt voor het helpen. Deze foto(bewerking) gaat morgen mee naar m'n intake gesprek." (Hij gaat vandaag mee dus.)

Intake gesprek voor je vervolgopleiding?

Jup, de Junior Academie.