Water/ vocht-bestendig toetsenbord

Heb ondertussen 4 toetsenborden verknald door tijdens m'n werk er drank overheen te donderen. Afspoelen en goed laten drogen heeft geen oplossing geboden.

Is er een waterbestendig toetsenbord voor de mac?

Ik zou gewoon drinken/eten verder van uw computer

Er zijn waterdichte en afwasbare covers voor toetsenborden te koop bij [url=http://www.kbcovers.com/servlet/Categories?category=Apple+Keyboard%3AISO+European+Keyboard%3AClear+%26+Colors]KB Covers[/url].

misschien moet je dan toch maar eens onderzoeken waar het nou fout gaat en hoe je dit kunt voorkomen :roll: kijk 1 keertje kan gebeuren, 2 keer is gewoon dikke pech, maar 4 keer dan doe je toch ergens iets niet goed... :sealed:

wat dacht je van het [url=http://www.techzine.nl/nieuws/10717/Oprolbaar-toetsenbord-gaat-mee-de-wasmachine-in.html] Oprolbare Toetsenbord? [/url]

Thinking out of the box: [img:bccb3bae93]http://www.bebereviews.com/baby%20bottle%20i%20stock.JPG[/img:bccb3bae93]

LOL :D

Overigens zag ik onlangs een goedkope oplossing in indonesië; wikkel het toetsenbord in een laagje huishoudfolie, werkt perfect.

Gelukkig heb je geen Macbook (Pro) :D

Je hebt zelfs op je avatar gemorst henque :P

Gewoon niet meer drinken aan je mac

OK bedankt Er zaten grappige en nuttige oplossingen bij :lol:

Ik koop elke 2 jaar gewoon een nieuwe... Eet graag achter mijn Mac en knoei soms nog wel is. :P

[quote:17704f6a14="VlamMans"]wat dacht je van het [url=http://www.techzine.nl/nieuws/10717/Oprolbaar-toetsenbord-gaat-mee-de-wasmachine-in.html] Oprolbare Toetsenbord? [/url][/quote:17704f6a14]

[quote:6fc6fc4932="Ludo"] Overigens zag ik onlangs een goedkope oplossing in indonesië; wikkel het toetsenbord in een laagje huishoudfolie, werkt perfect.[/quote:6fc6fc4932]

Doen ze hier in de snackbar ook over de kassatoetsen, inderdaad simpele en goedkope oplossing voor knoeipotjes en mensen met vette vingertjes.