WD 4TB NAS

Heb dit apparaat nu een tijdje. Kreeg het niet aan de praat op de manier dat ik wilde (als basis voor iTunes). Op dit moment ben ik ook mijn gebruikersnaam en wachtwoord kwijt. Momenteel kan ik wel in de public folder, maar ik wilde eigenlijk opnieuw beginnen met dit apparaat. De bijgesloten CD kan ik niet meer vinden (ja ik heb er een zootje van gemaakt :-( Dus de software gedownload van de supportsite. Maar, die geeft nu aan dat "MyBook Live Duo Setup is beschadigd en kan niet worden geopend". Hoe kan ik de NAS nu wissen en opnieuw beginnen? Via Schijfhulpprogramma zie ik 'm niet.

Misschien een reset knopje op de NAS? Een linkje naar het model zou fijn zijn.

Link naar model (4TB versie):
http://store.westerndigital.com/store/wdeu/nl_NL/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.22586100/categoryID.59322500/subCategory.59322700/parid.13831800/catid.13832300

In de [url=http://www.wdc.com/wdproducts/library/UM/NLD/4779-705065.pdf]Handleiding[/url] op blz. 132 staat dat je de resetknop 4 seconden ingedrukt moet houden.

Dank voor je reactie Goodheart, heb toevallig ook net de handleiding gevonden. Bij het apparaat zit een kleine beknopte handleiding en daarin was niets erover terug te vinden. Ik ga me er straks op mijn werkkamer eens over buigen en proberen op te lossen. Wat me overigens niet lekker zit is dat de gedownloade software keer op keer de foutmelding gaf. Maar misschien na een reset niet meer.

Alles werkt weer, bedankt voor de input!