Web pagina software welke???

Ik ben nu alweer een aantal maanden geswitched van windhoos naar de MaC-world. Een van de positieve dingen in mijn oude windows omgeving was Swish 2.0. Dit software pakketje heeft mijn veel plezier bezorgt en ben dus nu eigenlijk ook weer opzoek naar zoiets. Natuurlijk kan ik flash gaan proberen.....maar door te weinig tijd en geduld ligt deze alweer aan de kant.

Hebben jullie suggesties in de trend van Swish?

bvd

Ik weet zo 1,2,3 niet een programma wat er op lijkt!! Maar ik ken het op de de winhoos wel!!!

Ik zo het zelfde!! Een simpel *.swf editing tool!!

Wat doet Swish?

Swish is een goedkope Flash-variant? Voor Mac zijn die er niet. Wel kunnen een paar programma's flash genereren, maar een kleine editor heb ik nog nooit van gehoord.

Overigens is dat geen web-pagina software…

Eigenlijk is Swish geen vervanger voor Flash. Meer een klein programmatje om (best wel lelijke) text effecten te maken... je kent ze wel. Die effectjes van in het scherm vliegende texten met veel alpha geintjes enzo...

iDraw?

http://www.macpoweruser.com/idraw/index.html

Swish?? Nog nooit van gehoord. Ik gebruik zelf al een poosje [url=http://www.argena.com]Argena[/url]. Is een mooi programma

[quote:a87da1c880="Brak Mak Morn"]iDraw?

http://www.macpoweruser.com/idraw/index.html[/quote:a87da1c880]
Meteen even gedownload, heel gaaf programma!! Thnx :lol:

Denk niet dat het veel lijkt op swish, maar ik vraag me dan altijd af of je dat wel wil. Iedereen kent de bekende teksteffectjes van flash nu wel en iedere designer weet dat je swish gebruikt hebt om ze te maken… Tip! Ga even een weekend aan flash zitten en je kan hetzelfde als je met swish kon en waarschijnlijk nog mooier en unieker. Succes (Tutorials en info, kijk op www.flashfocus.nl)