webhosting advies

Ik wil misschien een site online gaan zetten, maar niet met zo'n ellendige lange naam van de homepages die je krijgt van je provider waar je een email adres van heb. Eigenlijk weet ik niet waar ik precies naar moet kijken. Ik weet wel dat het niet te duur moet zijn. Ik heb nu eentje gevonden en wil graag jullie mening [url=http://www.flexwebhosting.nl/hosting.htm]hier[/url] over.

De keuze gaat dan uit naar pakket 1 en kost me als ik het goed begrijp €55,- per jaar.

dat ziet er op het eerste zicht behoorlijk goed uit

het ziet er aardig uit maar let op waar het vervolgens gehost wordt. als je site in de VS staat (gebeurd veel) dan heb je minder "performance" als je er foto's e.d. opzet.

dat zou ik ff checken. verder, voor een beetje fatsoenlijke shared hosting account is een euro of 55 een prima bedrag.

Als je ergens al webruimte hebt (a la .mac ofzo) kun je via QDC (http://www.qdc.nl/) een forward laten aanmaken, desgewenst in een frameset zodat bezoekers alleen je www.mijnnaam.nl zien. Ze doen ook email forwards, zelfs naar meer adressen en dat voor maar 12 euro per jaar incl domein!

[quote:722da6a774]“Domein Control Panel”. Hiermee heeft u de volledige controle over de domeinnaam. Met het DCP kunt u wanneer en waar u maar wilt alles omtrent uw domein zelf instellen. Middels een Web interface kunt u onbeperkt E-mail en URL forwards instellen en wijzigen. Subdomeinen aanmaken, A-records, MX-records, Cname etc.
De ideale oplossing als u een domeinnaam wilt koppelen aan de homepage van uw inbelprovider. Dus volledig DNS-management tegen de beste prijs.
[/quote:722da6a774]

Ik heb mijn domeinnaam laten registreren en ik heb hosting bij "directnic" ( www.directnic.com ) Hosting kost je $ 15 per jaar, en ze hebben een goeie support service. Ik ben er heel tevreden over.

meer tips voor hosting http://hostingdiscounter.nl/ en helemaal mijn favo : beste prijs/ kwalitieit en mb's per euro: http://powweb.com

Als ik een domein registreer bij http://hostingdiscounter.nl/ wordt deze dan op mijn naam geregistreerd of op de naam van hostingdiscounter.nl?

Bedankt voor de tips, ik heb de links bekeken en ga er nog ff verder over nadenken....

Wees voorzichtig met de opvallend goedkope hosters... Er kan weleens een addertje ter grootte van een BoaConstrictor onder het gras zitten bij eventuele problemen ofzo.

Ik ben er zelf onlangs ingestonken, en ben hierbij zelfs 2 domeinnamen door kwijt geraakt.
De webhoster in kwestie was hier flitshosting.nl !!!
Naar ik weet wordt er op dit moment zelfs een rechtzaak voorbereid tegen dit fake-bedrijfje.

Linkje

Z’n site ligt inmiddels al 3 weken plat omdat ie bijna nergens meer serverruimte kan huren.
Wat een mailtje naar een serverruimte-hoster al niet kan doen… :wink:

Dus pas wel op, “you get what you pay for” , meestal dan…