Website teller? ...een andere dan Extreme Tracker.

Heb al op het forum gezocht maar niets gevonden naar mijn zin... :roll:

Ben op zoek naar een fijnere, mooiere, meer opties hebbende, website teller voor op onze web site die inmiddels geplaatst is maar nog moet worden aangevuld. We gebruiken nu Etreme Tracker, maar wil een andere, meer Apple georienteerd.

Welke gratis teller komt hiervoor het meest in aanmerking?

Wat wil je? Zo'n netstad teller? Of wil je iets locaals, bijvoorbeeld door middel van een php script?

Kan je statcounter.com aanbevelen.

Gebruik dit zelf voor een kleine 80 websites, ideaal om overzicht te houden over meerdere websites. En bovenal gratis. Counter kan zelfs invisible en is afgeschermd voor derden.

Statcounter gebruik ik zelf ook, wel een aanrader. Je hebt ook een nederlandse versie ( http://www.estat.nl ), maar daar moet je voor elke website waar de teller op staat, opnieuw inloggen. hij is wel gratis.

Kijk anders eens op http://www.tellertest.com/
Daar worden een heleboel getest en je kan zelf ook een aantal criteria invullen, waarna er de beste teller bijgezocht wordt.

Statcounter gebruik ik zelf ook, wel een aanrader. Je hebt ook een nederlandse versie (http://www.estat.nl), maar daar moet je voor elke website waar de teller op staat, opnieuw inloggen. hij is wel gratis.

Kijk anders eens op http://www.tellertest.com/
Daar worden een heleboel getest en je kan zelf ook een aantal criteria invullen, waarna er de beste teller bijgezocht wordt.

Ziet er qua interface gewoon erg goed uit ... helder en overzichtelijk! Tip! Je kan je eigen IP-adres (vast) uit de teller halen! [url]http://checkstat.nl/[/url]

JV

heb je dat niet in jouw hostingpakket zitten? wij hebben stats binnen ons hostingpakket, werkt prima en volledig

Inderdaad maxout, waarschijnlijk zit er bij je hosting al een soort teller die je in het administratie paneel waarschijnlijk alleen nog maar hoeft te activeren of zoiets. Althans, zo ging dat bij de hostingen die ik ken. Dan hoef je allereerst geen teller te installeren, het heeft vaak een hele rij aan informatie en mogelijkheden en er hoeft geen (lelijk) icoontje op je website.

wat mij betreft is het probleem aan kant, heb voor Statcounter gekozen, zet op een secundaire site Checkstat om eens te vergelijken.

Bedankt voor jullie reacties.