weergave inktvoorraad Lexmark P910 printer.

Zojuist heb ik de cartridges , de kleur en de zwarte, van de Lexmark P910 bijgevuld. Maar in het weergavevenster van zowel de printer zèlf, als op het computerscherm staan ze als niet bijgevuld weergegeven. De k;eur staat zelfs als "leeg"(terwijl hij tot de nok toe gevuld is. Diverse keren het eruit halen en het terugplaatsen van de cartridges herhaald. Zelfs de printer uit het systeem gehaald met uninstall, opnieuw geïnstalleerd, maar alles tevergeefs. Hoewel de printer verder keurig functioneert, vind ik dit, voor een printer van zo'n maand oud, wel vervelend. Wie heeft dezelfde ervaring en weet eventueel de oplossing? Alvast bedankt.

[url=http://support.lexmark.com/cgi-perl/knowledgebase.cgi?ccs=21:1:0:465:0:0&framed=&docid=91&relevance=0]Lexmark does NOT support the refilling of its ink cartridges[/url] [url=http://support.lexmark.com/cgi-perl/knowledgebase.cgi?ccs=21:1:0:465:0:0&framed=&docid=118&relevance=0]Ink levels on full after driver is reinstalled[/url] [url=http://support.lexmark.com/cgi-perl/knowledgebase.cgi?ccs=21:1:0:465:0:0&framed=&docid=ENUS4110&relevance=0]Message to change the ink cartridges keeps appearing in Mac OS 10.x[/url]

Yaris, Bedankt voor je reactie. Ik heb inderdaad al uit mijzelf de driver opnieuw geïnstalleerd, maar de cartridges blijven staan op het niveau van voor het vullen. wellicht heb ik de herinstallatie niet helemaal goed uitgevoerd. Zal dat morgen nog maar eens herhalen. Maar dat bericht , dat ik de cartridges moet vernieuwen, staat allen bij de "lege" kleur. Ik neem aan als het niveau op "vol" zou staan dat dat bericht niet zou verschijnen. Ik vraag mij af wat er gebeuren zou als ik nieuwe cartriges uit de winkel er in zou doen.Wedden dat het niveau dan wel goed weergegeven zal worden?! M.a.w. er is ergens in die cartridge, net als bij de Epson, waarschijnlijk een chipje of iets dergelijks ingebouwd dat alleen bij de fabriekscartridges het juiste niveau-signaal doorgeeft, want die plakker die je er af moet halen vind ik een beetje verdacht, het is wel een heel speciale...Past in het ordinaire zakendoen van b.v Sony met zijn stiekeme cd code en her regio gedoe bij dvds.