Wel of geen Macbook?

Hallo,

Op het moment ben ik echt helemaal in de ban om een macbook te halen maar heb me daar ook weer enige twijfels over of het uberhaupt wel goed is om hem te kopen.

Waarom:

Mac OS X, minder(geen) last van virussen en dat soort ongein.
De design van de macbook natuurlijk. Vind hem er enorm gaaf uitzien.
Klein scherm, lichtgewicht, snel in en uitpakken

Wat wil ik ermee doen:

Voornamelijk surfen, films/series kijken en ook voor school. Ik ga aan een nieuwe opleiding en daar heb ik programmas zoals Photoshop, Dreamweaver e.d. nodig.

Is het dus handig om een macbook te kopen of gewoon een betere windows laptop

Als de keuzes Windows of MacBook zijn zou ik de MacBook kiezen. Duhh.

een macbook is prima voor je

ik draai hier ook photoshop met 2GB ram en 2ghz op men boek en het gaat fantastisch !!!

Heb dezelfde afweging gehad.. Een toen een Macbook gekocht. Eerst nog met Windows erbij, maar nu ben ik helemaal 'om' , Dikke aanrader. Beste computer die ik ooit gehad heb! Oja, ik ben niet perse een mac-win-*ux adept. Kan me in de meeste besturingssystemen wel vinden. Maar een mac scoort toch het best op gebruiksgemak en -ervaring. Heerlijk apparaat.

als het er goed mee draait, is mun keuze snel gemaakt... nu nog de financien regelen :P

Tsja, daar heeft iedereen last van :wink: Ik lees dat je aan een nieuwe opleiding gaat beginnen, en als je studeert krijg je (6% dacht ik) onderwijskorting. Dit geldt voor alle Apple-producten m.u.v. iPods :)

ALS je via surfspot inlogt, en dan via de partnershops bij de Apple store terecht komt, krijg je nog meer korting: ik dacht tussen de 10 en 12%

[quote:8a53222aaf="TimN"]Tsja, daar heeft iedereen last van :wink: Ik lees dat je aan een nieuwe opleiding gaat beginnen, en als je studeert krijg je (6% dacht ik) onderwijskorting. Dit geldt voor alle Apple-producten m.u.v. iPods :)[/quote:8a53222aaf]

via de school(HU) zelfs 10-15%… ik koop nu die van 1199 op de site voor 1055 via school, wel relax

Als je geduld hebt: in augustus/ september komen meestal de back2school acties. Krijg je er ook nog een ipod bij... En dat werkte voorheen ook altijd icm die surfspot-kortingen.. (heb het nu al een paar jaar achter elkaar gedaan, goed systeem).

Je maakt de goede keuze: wat je wil doen draait lekkerder op een Mac. Zelfs als je per se op windows iets moet/wil doen, is de MacBook een van de snelste Windows-machines gebleken… You can’t go wrong!

Thanks for the Tip!

Voor MBO-ROC leerlingen… geen paniek… Daarvoor is; Slim.nl

[quote:6725980bda]In samenwerking met de Apple Store voor het Onderwijs biedt slim.nl voor alle ROC-/MBO-studenten 10% korting op alle Mac-producten. Log in met je e-mailadres en wachtwoord en bekijk het volledige Apple-assortiment.[/quote:6725980bda] :lol:

Duidelijk MacBook!

Windows gaat duidelijk achteruit, mijn MB is na 6 maanden intensief gebruik nog steeds topfit.