welk keyboard voor garageband ?

ben je al een heel eind met het 99 EUR keyboard of is het de moeite om een duurder aan te kopen ?

Als je een piano virtuoos bent dan zou ik wat meer uitgeven. Met keyboards van onder de 99 euro kan je niet zoveel instellen, maar ze voldoen voor thuis werk. Ik heb zelf een M-Audio Keystation 49e en het is een prima ding. Gewoon inpluggen in je mac en gaan.

Ik ben er erg tevreden over: de M-audio Keystation 49e. Perfect keyboard voor bv. GarageBand. Aanslaggevoelig, fijne toetsen, makkelijk bereikbare knoppen voor octaaf hoger/lager, modulatiewieltjes, plug&play, niks mis mee. Bel anders even naar een Apple-store of je 'm uit kan proberen, kun je 'm daarna meteen meenemen... :P

In de Apple Store Utrecht hebben ze een hele mooie witte stond perfect bij bijv iMac G5. Maar ik weet niet of ie te koop is anders zou ik hem ook wel willen (niet dat ik vaak op GarageBand zit ofzo...) Maar hij is wel mooi :P En hij pingelde ook wel lekker (niet dak veel ervaring heb)

Ook een Keystation 49e hier. Lekker ding én aanslaggevoelig voor dat geld is prima.

Ben intussen ook trotse bezitter van een M-audio 49

edit

[quote:856814a491="djafke"]ik gebruik gewoon mijn keyboard van apple :) (wel midikeys downloaden). [/quote:856814a491]

Geen Garageband 2 zeker :wink:

heb dit weekend deze gekocht:

[img:1a5d0e005e]http://me.3feet.com/public/fotos/emuxboard25.jpg[/img:1a5d0e005e]

http://me.3feet.com/public/fotos/emuxboard25.jpg

en hij bevalt errug goed, ben redelijk ervaren toetsenist dus kwaliteit van de toetsen was belangrijk en die is zeeer goed. Er is ook een 49 keys uitvoering van .