Welke ibook

Hallo

ik wil naast mijn mac mini ook een ibook aanschaffen 2ehands. ik ga het gebruike voor vooral photoshop en lichte final cut pro filmpjes maar is een ibook g4 800mhz 256 hier genoeg aan of kan ik beter een g3 nemen met 620 mb? en is die g4 voldoende Photoshop cs1 op te draaien?

bedankt

Photoshop gaat redelijk goed draaien op die G4 maar, Final cut werkt zelfs niet eens op die G4! (En als je die toch zou kopen, neem meer RAM !)

Mijn vrienden draait final cut pro 4 op haar iBook maar deze was wel de laatste versie ervan met 1.4 Ghz, denk niet dat het deftig zal draaien met 800 Mhz.

Ik heb zelf een iBook 1,25 GHz, Photoshop op zo'n latop is echt een ramp. geloof me als ik zeg dat jij je geld beter in de knip kunt houden en dan door ga sparen voor een 2e hands PowerBook.

Het kan best hoor, Photoshop op een iBook G4. Draai zelfs Logic Pro op dat ding, maar vraag niet hoeveel bakken koffie ik kan drinken in de tijd dat dat ding een song aan het bouncen is naar audio. Photoshop zelfde verhaal, echt stroop. En ik dacht dat het nog meeviel, totdat die iMac in huis kwam...