Welke luidsprekers voor mijn iPod mini???

Ik ben van plan om voor mijn iPod mini luidsprekers te kopen voor op de slaapkamer. Maar welke moet ik nou nemen??

Ik vind tussen de 100 en 150 euro een mooi bedrag om hieraan uit te geven. Minder mag natuurlijk ook!
Kan iemand (met ervaring) mij vertellen welke ik voor dat geld het best kan nemen.
Het is in principe voor op mijn nachtkastje (dus niet te groot), maar er moet natuurlijk wel goed geluid uit komen :wink:

Thanx!

Mag 159 euro ook? De Soundsticks van HK zijn nu in de aanbieding bij A- Mac in Utrecht. http://a-mac.nl/afbeeldingen/A-Mac-Sale-23-10.jpg Ik heb ze zelf aan mijn Macje hangen en het geluid is geweldig en ze zien er ook nog eens mooi uit. Maar ook JBL heeft goede speakers voor minder geld. http://www.jbl.com/home/products/series.aspx?SerId=HMM het voordeel is dat je ze gewoon met de minijack aansluitbaar zijn en dus niet alleen op de iPod te gebruiken zijn.

Ik heb laatst [url=http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=DUETWHT&cat=HMM&ser=HMM]deze[/url] gehaald voor m'n vriendin. Goed geluidje, 60 euro bij de Mediamarkt Amsterdam Arena. Ze kunnen alleen niet al te hard. Maar voor een kleine kamer zijn ze perfect. Kijk uit voor de JBL's on tour. Die schijnen voor die prijs belabberd te presteren.

[quote:d3bdda1d5c="wjgmspeedy"]Mag 159 euro ook? De Soundsticks van HK zijn nu in de aanbieding bij A- Mac in Utrecht. http://a-mac.nl/afbeeldingen/A-Mac-Sale-23-10.jpg Ik heb ze zelf aan mijn Macje hangen en het geluid is geweldig en ze zien er ook nog eens mooi uit. Maar ook JBL heeft goede speakers voor minder geld. http://www.jbl.com/home/products/series.aspx?SerId=HMM het voordeel is dat je ze gewoon met de minijack aansluitbaar zijn en dus niet alleen op de iPod te gebruiken zijn.[/quote:d3bdda1d5c]

Die aanbieding van A-Mac is alleen geldig als je er een iPod of Mac bij koopt… :roll:

Logitech MM50