Welke moet ik downloaden in mlMac?

Ik wil een paar games downloaden in mlmac, maar ik weet niet welke voor pc en welke voor mac. .exe lijkt me voor pc, maar er staan ook bestanden bij met .rar en .sit (voor mac?) en .zip, ga zo maar door... weet iemand welke ik moet downen? thnx

Bestanden met .sit zijn vrijwel altijd voor de Mac, evenals .dmg. Exe is altijd voor de PC, .zip meestal, maar dat gaat veranderen, want in Panther bouwt Apple waarschijnlijk een .zip-expander en inpakprogramma in. Voor de Mac kun je ook .tgz gebruiken, .rar heb ik voor zover ik weet nog niet eerder geopend, dus dat weet ik niet... :roll:

Rar werkt ook prima hoor, vooral voor full albums te downloaden. Moet je wel eerst even http://www.macupdate.com/info.php/id/9365 installeren.

[quote:795db61941="tijs"]Rar werkt ook prima hoor, vooral voor full albums te downloaden[/quote:795db61941]

Maar zijn de ‘spullen’ die ingepakt zijn met .rar ook voor de Mac? Of ook voor PC? Denk ik dat de volgende vraag van manietje zal zijn. Aangezien je anders eerst de boel download, daarna uitpakt en er achter komt dat het niets voor de Mac is… :roll:

Ik download alleen muziek files in .rar, dus dan maakt het niets uit. Maar programma's in .rar zijn denk ik wel ongeveer allemaal voor Windows.

Thnx dudes!

Ik heb gezocht naar het programma mlmac maar ieder keer als ik het wou downloaden kon hij de server niet vinden weet iemand waar ik het anders ook nog eens kan proberen?

Gewoon mlmac laten aanstaan. Na een tijdje begint de download vanzelf.

mlmac... wat is dat? wat kan je daar mee

Peer2Peer programma, volgens mij nog altijd het beste voor mac (er zijn er die daar anders over denken). Zoekt onder andere in het kazaa en mldonkey netwerk. Volledig gratis te downloaden op http://www.abyssoft.com/software/mlmac/

Voor P2P kan je Poisoned proberen! Die zoekt in Gnutella, FastTrack (Kazaa) en nog eentje.

http://www.gottsilla.net/software.php?site=poisoned

Verder heeft dit niets meer met Spelletjes te maken. Een slotje dus :slight_smile: