Werken Tyme 2 en Grandtotal goed op Big Sur?

Heeft iemand Tyme 2 en Grandtotal? Ik weiger te upgraden naar Tyme 3, omdat dat een abonnementsvorm is. Ik blijf Tyme 2 gebruiken tot het echt niet meer kan, of dat Tyme 3 eens verstandig wordt om gewoon 1x betalen en downloaden terug te zetten. Intussen ben ik benieuwd of dat goed werkt op Big Sur. Hopelijk weet iemand het. Of dat ik tzt moet kijken naar andere tijdregistratie app (tips welkom!)

 

Facturatie app: Grandtotal zit ik op 5.3, inmiddels zitten ze al op 6.x, maar jaarlijkse grote update = betalen, doe ik niet jaarlijks. Doe ik pas als het interessant wordt of dat ik geen ander mogelijkheid meer heb. Dus ik ben benieuwd of dat ook draait op Big Sur.

Volgens Roaringapps.com werkt Grandtotal op Big Sur, maar voor Tyme is het nog niet bekend…

Pak een externe SSD, installeer daar Big Sur op, en probeer het uit! Ik denk niet dat je hier veel Tyme gebruikers tegenkomt. De officiële eis is: macOS 10.12 of hoger.

<p class="cite">csteelooper op 21 november 2020 om 13:09</p> Volgens Roaringapps.com werkt Grandtotal op Big Sur, maar voor Tyme is het nog niet bekend…
Tyme 2 werkt goed onder Big Sur. Dus dat is mooi.

Tyme 2 is al jaren niet meer van updates voorzien. Inmiddels heeft men Tyme 3 allang draaien, maar ze verkopen het alleen onder vorm van maand-of jaarabonnement, en dat is balen, ik wil zoveel mogelijk, als het kan, eenmalig betalen voor software en ook gerust betalen voor updates, dan kan ik bepalen per update of ik daarvoor wil betalen. Daarom stap ik dus nog niet over. Pas als het niet meer anders kan. Als er tips zijn, laat het weten, ik heb tot nu toe geen tijdregistratie-apps gevonden zonder abonnementsvormen. Hoewel Tyme mij erg goed bevalt, sta ik open voor suggesties.