Werkt deze dan met KPN Digitale TV?

Nieuw bij de apple store:

http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore?productLearnMore=TA868

Is het nu het kaartje van de KPN erin en gaan? Iemand enig idee?

Waarschijnlijk is het zo dat je er een cam-module bij moet kopen om je digitennekaartje mee in het slot te duwen... (is een soort pcmcia smartcard reader) Of heeft je huidige ontvanger een uitneembare cam Module?

Bij mijn eyetv 310 (sat. editie) Heb je een losse cam nodig, een canal digitaal kaart en een schotelset natuurlijk. Maar het werkt perfect verder.

De elgato 410 heeft inderdaad nog een cam module nodig die het conax encryptie systeem ondersteund. Ook wel een Conax module genaamd.

Dan moet je nog alleen een klaartje van digitenne of KPN hebben en klaar.

Digitale TV.

Maar, de antene die der bij zit is niet zo denderend. Het is een pasieve DBV-T antenne. Je kan beter een actieve antenne er nog bij kopen om een beter ontvangst te krijgen.

Deze dingen kan je bij de betere sateliet tv dealer halen.

Olie & Olie in Den Haag bijvoorbeeld.

Bij navraag bij meerdere Apple dealers/resellers heb ik te horen gekregen dat het volgens hun wel werkte maar ook dat het zelfs helemaal niet werkte in combinatie met Digitale TV van KPN. Het klopt inderdaad dat je er een aparte card reader bij moet kopen. Bij de betere sateliet tv specialist. Ook Media Markt schijnt ze te verkopen, maar daar ben ik nog niet geweest. Staat op het lijstje.

Maar tot nu toe heb ik nog steeds niet voor 100% zekerheid dat er bij iemand een Eye TV 410 in combinatie met Digitale TV van KPN goed werkt. En voor ruim 400 Euro (Eye TV + card reader) wil je toch wel zeker zijn dat het werkt. Dus ben ook zeer benieuwd of iemand een werkend systeem heeft met deze specs.

als je via de kabel wil werken denk ik dat de Elgato 610 moet hebben - de 410 is enkel voor digitale uitzendingen via antenne ( dus ook niet satelliet)

[quote:9840d69d1a="pluche"]als je via de kabel wil werken denk ik dat de Elgato 610 moet hebben - de 410 is enkel voor digitale uitzendingen via antenne ( dus ook niet satelliet)[/quote:9840d69d1a]

Maar ik geloof dat dat wel duidelijk was. :innocent:

[quote:7f007d89d6="Eric Hammink"]Bij navraag bij meerdere Apple dealers/resellers heb ik te horen gekregen dat het volgens hun wel werkte maar ook dat het zelfs helemaal niet werkte in combinatie met Digitale TV van KPN. Het klopt inderdaad dat je er een aparte card reader bij moet kopen. Bij de betere sateliet tv specialist. Ook Media Markt schijnt ze te verkopen, maar daar ben ik nog niet geweest. Staat op het lijstje.

Maar tot nu toe heb ik nog steeds niet voor 100% zekerheid dat er bij iemand een Eye TV 410 in combinatie met Digitale TV van KPN goed werkt. En voor ruim 400 Euro (Eye TV + card reader) wil je toch wel zeker zijn dat het werkt. Dus ben ook zeer benieuwd of iemand een werkend systeem heeft met deze specs.[/quote:7f007d89d6]

Er heeft, ik dacht vorig jaar, een test van de 410 icm digitenne in de MacFan gestaan. Misschien kun je ze een mailtje sturen en dat nummer nog nabestellen.

Ik heb zelf vandaag nog een mail gehad van Elgato dat ze ook bezig zijn om het radiosignaal, wat in Nederland ook wordt verstuurd met digitenne of KPN, te gaan ondersteunen. Om het te testen heb ik een terminal commando van ze gekregen, maar ik heb (nog) geen 410, dus kan het niet testen.