WhatsApp blijven gebruiken? Dan moet je snel actie ondernemen!

Als je WhatsApp wil blijven gebruiken, dan moet je even actie ondernemen en het nieuwe privacybeleid van de communicatiedienst accepteren.

Ik denk dat ik dit ‘probleem’ niet ga krijgen (de “beperkte functies”), want ik had, gezien het feit dat er in Europa c.q. voor Europese burgers (bijna) niets verandert, in eerste aanleg al geaccepteerd. Ik wordt namelijk door meerdere organisaties waarvan ik deel uitmaak geacht om WhatsApp te gebruiken…

Toch blijft het een raar verhaal dat je regels moet accepteren die hier niet geldig zijn en zo dekt de Fa. list & bedrog zich toch alvast in tegen aanklachten van gebruikers, want die zijn met de voorwaarden akkoord gegaan. Op de één of andere manier zal Zuckerberg de Europese regels vast wel omzeilen want wat hij zegt is meestal het tegenovergestelde van wat hij doet.

@zwah
Helemaal mee eens.

Tja, het liefst zou ik WhatsApp, Facebook en Instagram totaal links laten liggen, maar vooral voor WhatsApp gaat dat helaas niet. Ik gebruik het onder andere voor m’n werk en daar is helaas niemand op Signal (of desnoods Telegram).

Jammer. :disappointed_relieved: