Widget/programma met login

Ik zou graag een widget maken met een login. De login is bedoelt om het dataverbruik wer t geven van mijn internet connectie. Weet iemand hoe ik hier aan moet beginnen?

Het hoeft niet persé een widget te zijn, mag ook een simpel programma zijn :slight_smile:

>> http://datagebruik.chello.be/cgi-bin/vthg_fr/vthg_login.cgi

:apple:

Gewoon even SurplusMeter downloaden, je maandlimiet opgeven en dan houdt hij al het verkeer op je ethernet-poort (of een andere poort) bij.

[img:1407280314]http://freespace.virgin.net/jeremy.dronfield/skoobysoft/skoobyresources/screen_surplusmeter2.jpg[/img:1407280314]

-> http://freespace.virgin.net/jeremy.dronfield/skoobysoft/downloads/SurplusMeterv201.dmg

Het probleem is dat ik vaak weg ben met mijn macbook pro en dus ook op andere verbindingen zit dan bij ons thuis. Er zitten ook meerdere connecties op dus zou al niet gaan :(

Maar ziet er wel een fijn progje uit, bedankt voor de tip!

Er was een programma waar je zelf widgets mee kon maken... selecteerde je gewoon een stuk van een website (in jouw geval je login page) en klaar. Geen idee alleen hoe dat heette... ga even kijken.

Het probleem met surplusmeter is dat als je hem je ethernet poort laat monitorren, hij al het netwerk verkeer naar je computer meet, dus als je wat files overzet van de ene naar de andere computer, telt hij dat mee en krijg je een zeer on-accurate meting.

Daarom zit de knop "Pause Monitoring" er ook in. :wink:

dashcode?

Nee, was niet Dashcode... dat vind ik namelijk verre van eenvoudig. Het was een programma dat een stuk uit een website kon snijden en daar een Widget van maakte... gewoon selecteren, één klik en klaar.

Heb hem: Dash Clipping.

-> http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/30552

[quote:c5a5742176="Zakske"]Heb hem: Dash Clipping.

-> http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/30552[/quote:c5a5742176]

Wel leuk, maar werkt niet, ik raak niet ingelogd :frowning: