Wie kan hiermee helpen: app met alarm voor 1,5 meter. myzone.

Ik heb in html een pagina gemaakt, http://rekenen.rf.gd

Het is eigenlijk heel gemakkelijk. Je drukt op de knop als iemand te dicht bij jou komt. Oftewel in jouw zone komt. En als je het dus niet veilig vindt, dan druk je op de knop.

Zou iedereen als app kunnen gebruiken. Voor Android of IOS.

Het zou zomaar kunnen gaan helpen.

Tering.

TIP: Niet gebruiken als je een koptelefoon op hebt.

Leuk idee, zo’n rape alert, maar indien nodig duw ik ze wel met een wandelstok van mijn vader zaliger van me af.

Wie doof is voor goede raad, is dat ook voor een sirene. Dan maakt zo’n punt meer indruk. ?

Misschien zit er een leuke app in, in combinatie met de iPhone ‘Time of Flight’ sensor ?

Ga je dan continue met de telefoon in je hand lopen als je naar buiten of de super gaat?

Mooi idee, maar dit gaat toch iets te ver denk ik.

 

<p class="cite">Night op 22 maart 2020 om 21:16</p> Misschien zit er een leuke app in, in combinatie met de iPhone ‘Time of Flight’ sensor ?
En dan ook een timer erbij in om 20 seconden de handen te wassen. Dan wordt het nog praktischer.

En misschien een metertje dat de mate van gezondheid van het verstand meet? Heb je alle vliegen in één klap!

hahaha

 

Nog 3 tips die beter werken dan deze app

  • zeg gewoon tegen iemand dat hij/zij te dichtbij is (fight the eenzaamheidsvirus, praat tegen mensen)
  • komt iemand te dichtbij, neem zelf een stapje terug (moeilijk voor sommige generaties om probleem ook bij zichzelf te zoeken)
  • beste tip: ga niet naar buiten als het niet nodig is!
<p class="cite">Joid op 23 maart 2020 om 08:37</p> Nog 3 tips die beter werken dan deze app – zeg gewoon tegen iemand dat hij/zij te dichtbij is (fight the eenzaamheidsvirus, praat tegen mensen) – komt iemand te dichtbij, neem zelf een stapje terug (moeilijk voor sommige generaties om probleem ook bij zichzelf te zoeken) – beste tip: ga niet naar buiten als het niet nodig is!
Eens. Behalve: naar buiten gaan op zich is prima, maar ga zoveel mogelijk alleen en vermijd punten van samenkomst (lees: drukte). Buitenlucht is juist gezond voor mensen, net als zonlicht. Dus een wandeling maken is prima (daarom mag dat zelfs in bijvoorbeeld Spanje), maar niet in de drukte. Gewoon alleen gaan wandelen kan heel fijn zijn, maar mensen lijken dat in deze tijd niet meer te kunnen.

In landen waar men ervoor kiest om mensen “alleen voor de meest noodzakelijke dingen" naar buiten te laten gaan, hetgeen hier onterecht vaak een “total lockdown" wordt genoemd (die is er namelijk absoluut nergens in Europa; alleen China is zo ver gegaan), is het maken van een wandeling met je huisdier gewoon toegestaan. Spanje gaat iets verder en zegt dat je maximaal een radius van 200 meter mag beslaan tijdens zo’n wandeling, maar desondanks wordt het zelfs daar dus toegestaan.

FYI: Bij een échte ‘total lockdown’, zoals die in China werd toegepast (en grotendeels nog steeds van kracht is) mag je helemaal niet meer naar buiten, behalve voor strikt noodzakelijk werk. Dat is dus werk in wat men hier de vitale beroepen noemt.

Ach na vanavond mogen we geen van allen meer naar buiten - Probleem opgelost.

<p class="cite">sedikit op 22 maart 2020 om 22:00</p> En misschien een metertje dat de mate van gezondheid van het verstand meet? Heb je alle vliegen in één klap!
Je bedoeld het IQ of iets met een aangepaste schaal naar negatief? (Want dat lijkt soms nodig)