Wie kent er een goed (en nieuw) Reclame & designboek?

Ik ben op zoek naar een goed Reclame & designboek. Eéntje waarin hele (liesft actuele) campagnes besproken worden. Vanaf briefing, concept t/m uitwerking. Omdat het vooral voor printcamapagnes is, leek 'Beeld' me de juiste plaats. (En ik ben bang dat zo'n topic in de Lounge erg snel ondersneeuwd onder al het topicgeweld daar :wink:). De beeldmensen hebben het meeste ervaring met printcampagnes, lijkt me...

Titels, iemand?

Niemand? :cry:

Kijk hier eens...http://www.designprijzen.nl/

Die geven het ADCN jaarboek uit.

Will do. Lijkt me wel logisch idd...

IdentityMatters geeft ook een goed jaarboek uit

Geen boek maar misschien is het toch wat? Toen ik (jàààren geleden) de reclame in wilde, las ik de [url=http://adformatie.nl/]adformatie[/url] vaak. Toen was het zo dat je bijna geacht werd dat te lezen. Veel actuele campagnes worden daarin besproken.

Waarschijnlijk ken je het al maar zo niet…

Hee Tiny! Alles goed? Ja, de Adformatie is idd een goede. Die krijgen we wekelijks tussen de post (alleen vergeet ik hem nogal vaak. Je komt er niet aan toe op 1 of andere manier). Ik ben meer op zoek naar een naslagwerk of gebonden boek. Ondertussen de bestelling geplaatst voor catalogus die Deskman aanraad. Het nadeel van Designboeken is vaak dat ze de marketing kant zwaar onderbelicht laten, vandaar deze post. De adformatie is idd vollediger, alleen altijd ook kort want wekelijks tijdschrift. Wat je ook vaak ziet is dat (bij bv Identity Matters) er veel aadacht is voor huisstijlen en bv verpakkingen, maar dan weer weinig tot niets over internet. Misschien wil ik wel te veel voor 1 boekwerk?