Wie kent er 'Publish'?

Voor een van onze klanten moet ik opmaken en foto's gaan aanleveren, geschikt voor hun opmaakprogramma Publish (-er?). Kent iemand dat? Het is voor een PC bak. Die kunnen vast niet werken met uitknippaden, of toch wel? Kan er niets over vinden op intenret. Te algemene term, denk ik.

Anybody here knows anything about it?

Je bedoelt niet per ongeluk Publisher van Microsoft? [url]http://www.microsoft.com/office/Publisher/[/url] Dat bestaat helaas ook en dan kun je erop wachten tot al die huis-, tuin- en keukenmuizers hun spulletjes kant-en-klaar in dit programma gaan aanleveren (wordt dan net zo'n ramp als die Word-bestanden waar jij fijn een boek van mag maken, of die leuke Corel-publicaties...je zult ze wel kennen!)

En als verbeek.h het niet bij het rechte eind heeft maar, ik kan mij dat bijna niet voorstellen heb ik nog een rampzalig alternatief voor je:

http://www.worldlanguage.com/Products/42668.htm

Oh dear god, Jesus, save me! Ik vond nog wel op internet Publisher Pro (via versiontracker alles uitpluizen met het woord publish erin). DesktopPublisher Pro van http://www.metisinternational.com/ Dat leek me minder erg progje dan die van microsoft... :cry:

Nou, dan week ik wat ik kan verwachten (een boel sh*t) , bedankt jongens…

PS: Net een half uur bezig geweest [i:7988f59312]onze[/i:7988f59312] account managers te overtuigen dat het compabiliteitsprobleem niets met apple en of pc te maken heeft en [b:7988f59312]alles[/b:7988f59312] met het aanschaffen van prof. software… Wel mooie resultaten willen, maar niets wilen betalen… :evil:

begin niet aan die ellende![size=24:e469e26908][/size:e469e26908]

Misschien kan deze Publisher wel met PDF overweg.