Wie kent hier een goed financiën programma?

Ik heb al verschillende proggies geprobeerd van versiontracker maar van de kwaliteit wordt ik drowvig. Quicken 2003 ook al geprobeerd maar dit is te ingewikkeld. Weet iemand welk proggie ik moet gaan gebruiken? Het moet gewoon simpel, overzichtelijk en inituatief wezen! Iemand ideeën?

Dat vind ik ook wel een goede. Wat is een goed financien prog? (Met name ook voor reclame of ontwerpbureau's). Ik hou deze string ff in de gaten.

Doe de groeten aan ‘Tinus-met-de-tassen’.

bouw zelf iets leuks in filemaker. Als je niet op de graphics let (maar dat doen de meeste applegebruikers dus wel), hoeft het niet zo lang te duren iets leuks in elkaar te flantsen...

ik heb zelf een programma geschreven in excel

factuur, klantenbestand (onder nr) en opdrachtlijst incl. factuur registratie

arno

Ik d8 meer aan een proggie voor gewoon thuisgebruik! Filemaker is hlaas niet voor mij weggelegd...

Ik maak gebruik van iProfit http://www.iprofit.nl en is wel goed. In de Macaddict van afgelopen december stond een tutorial over hoe je een Excel bestand kan bouwen om je financien te administreren, ik vond het wel een goede uitleg en mocht je geen Excel hebben, ze leggen ook uit hoe je het in Appleworks doet.

Maak het toch rap ff in realbasic. Is simpel als iets... als het voor een lichte applicatie is dan toch en het ziet er dan in een mum van tijd leuk uit. Zijn goede tutorials over te vinden hoor.

Leuk proggie voor MacOS X... WhereDidAllMyMoneyGo? (toepasselijke naam)

http://users.pandora.be/bert.torfs/WhereIst.html

En het moet toch niet zo wezen dat ik een proggie zoek en het is moeilijk om daarachter te komen, dat ik dan maar zelf iets moet brouwen in Filemaker of Realbasic. Daar ligt mijn ambitie ook helemaal niet: daar zijn andere mensen voor!

Of kijk [url=http://www.demacwinkel.nl/boekhoudprogrammas.php]hier[/url] even.

Ben heel erg blij met iProfit. Nu ook voor OSX beschikbaar!