Wie van de drie?

Ik ben van plan om binnenkort een inktjet printer te kopen

welke van de onderstaande drie kan ik het beste aanschaffen? ze zijn allemaal rond de 100 €. de hp heeft als enige geen gescheiden cartridges. Ik heb de andere draden gelezen,
maar ik kom er niet helemaal uit…
bij voorbaat dank

de hp http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/search1/HP%20DeskJet%205150.htm

de epson http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/search1/Epson%20Stylus%20C82.htm

de lexmark http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/search1/Lexmark%20Z25.htm

alvast bedankt

Had tot een jaar geleden een Epson. Zeer tevreden over. Heb nu een HP en die is iets minder in afdrukkwaliteit, maar bij HP kan je probleemloos de inktpatronen navullen met goedkopere inkt en dat kan bij de Epson alleen maar als je ook nog een chipresetter koopt. Dus, als je even naar je portemonnee kijkt, ben je op termijn goedkoper af met een HP. Alles hangt er ook een beetje van af wat je vooral wil printen: tekst of plaatjes. Voor Lexmark zou ik niet zo gaan. Kijk ook eens in MacFan. Daar vind je regelmatig goede vergelijkende tests.

Bedankt...

Voor mezelf was ik al 75% voor HP…maar ik las in de consumenten gids de printer test van augustus 2003 dat hp printers iets langzamer/minder mooi afdrukken op een mac?..zit daardan verschil tussen pc/mac ? quote van consumentenbond:

“Op een paar na drukken alle printers met een Mac even goed af als met een pc, onder Windows. Maar de inkjetprinters van Hewlett-Packard doen het met een halve stap slechter.ze zijn trager en drukken foto’s minder mooi af. met de laser-printers van Minolta en Oki hebben we de Mac-test niet kunnen doen,omdat de vereiste printerdrivers niet beschikbaar zijn.”

vandaar dat ik nog lichte twijfel had.

een hp is beter op een windows peecee,.. en epson is beter op een mac, vraag niet waarom, maar zeker als je het over fotokwaliteit prints hebt zie je het verschil duidelijk. Voor goeie prints moet je altijd originele cartridges kopen want van die nepperts kan je printer goed naar de klote gaan!!

Ik heb zelf een Epson (1290) eb als je hem (semi-)proffesioneel gaat gebruiken zal ik nooit aan een ander merk denken (of het moet een plotter zijn :))

[quote:0354625306="HS-L"]Voor goeie prints moet je altijd originele cartridges kopen want van die nepperts kan je printer goed naar de klote gaan!![/quote:0354625306] Ik vul al een paar jaar na (met zo'n spuitje, weet je wel) en heb nog nooit problemen gehad. Je moet wel om de 5 à 6 navullingen nieuwe patronen kopen voor alle veiligheid.