Wie weet hier raad mee?

Het gaat over http://www.uitzendinggemist.nl . Ik heb een vraagje ik heb gemerkt dat de site wel verbeterd is en dat ik nu zelfs beeld heb bij uitzendinggemist.nl en ook geluid. Maar wat nu weer het probleem is het geluid loopt helemaal niet gelijk met het beeld? Heeft iemand hier een oplossing voor of hetzelfde probleem.

Grtz Macdunes :roll:

Misschien kan dit tooltje je helpen:

http://homepage.mac.com/ishhurwitz/MacFreak/missedYouToo.dmg

Geweldig programma is dat! Enige nadeel is dat je niet vooraf ziet wat er in de uitzending zit. Bij uitzendinggemist.nl heb ik vaak dat het geluid dubbel is. Zet je het beeld stop, dan loopt er nog geluid door, onwijs irritant. Voortaan werk ik met dat progje, al zit ik ook met een probleempje. Als de stream een .rm is, dan opent ie toch Quicktime en die speelt geen .rm af. Hoe kan ik die .rm downloads toch in Realplayer openen? Want ik zie 'm nergens op de Mac staan.

Bedankt Jeroen :lol:

De meeste programma’s kan ik nu kijken. Alleen er zijn ook een paar proggrama’s die openen van zelf in Realplayer en die doen het niet dat is wel erg jammer, er komt dan te staan na lang laden Connection to server has timed out you may be experiencing network problems.
Voor de rest mooi programma :smiley: En waar Vogel last van heeft dat heb ik ook je hoort het geluid dubbel en ik weet niet hoe ik het dan goed krijg

Las net hier verder op de site dat er een update is, waar je bij player options ook Quicktime en VLC kan kiezen. Hier te downloaden: http://www.xs4all.nl/~blamot/missedYouToo.dmg

Je kan idd kiezen, maar de realplayer files stuurt ie toch door naar Quicktime, ookal vink ik VLC aan. Het blijft toch klooien en combineren: realplayer files op de site, windows media files via het tooltje, om alsnog fullscreen te kunnen kijken.