Wie weet 'n MacOSX.nl look-a-like site voor Windows XP pro?

Deze apple mac met OS X is toch echt 'n prachtig apparaat. En dan deze MacOSX.nl/forum site, waar ik met al m'n vragen terecht kan. Dat is toch perfect. Maar nu heb ik er dus ook nog 'n notebook (windows XP pro) voor erbij: zuiver en alleen om muziek op te downloaden. Voor marge-muziek is Soulseek namelijk 't download-programma bij uitstek. Het is er wel voor mac OS X, ... maar met tekortkomingen.

M’n vraag: Wie kan mij 'n soortgelijke website als MacOSX.nl/forum tippen, maar dan voor Windows XP pro?

Ja inderdaad, hoe durf ik 't woord ‘Windows’ hier te noemen…

Bij voorbaat dank voor uw antwoord. Groet.

Marco

P.S. Er is niet echt ?n rubriek waar deze vraag in past. Dus dan maar in de rubriek software? Want niet geschoten, is altijd mis.

P.S. Waar 't om gaat is dit: Het lukt me namelijk niet om m’n mp3-bestanden te sharen. Een vriend zei mij, dat dat te maken heeft met de firewall. Ik moet dan 'n poort openzetten… Maar waar, o waar, stel ik dat dan in?

Marco, Ik hen biet echt een antwoord voor je, maar eigenlijk zit ik in een soortgelijke situatie: heb een aantal macs voor m'n werk en een notebook met xp voor bepaalde activiteiten. Ik zou het ook best wilen weten...... Ik heb in Engeland wel een speciaal XP magazine gevonden die ik erg goed vind. Men verstuurt dat ding ook naar de rest van Europa. Dit magazine is net gestart.

Groet,

Paul

voor dit soort vragen bestaat er een hele handige website:

[b:9ba273874d]http://www.google.com[/b:9ba273874d] :stuck_out_tongue: :wink:

Dit is een zoeksite. Hier kan je dus sites mee zoeken… Je kan bij voorbeeld
zoeken op [b:9ba273874d]“xp pro” forum[/b:9ba273874d] (incl. de quotes) en dan krijg je allemaal
sites over xp met een forum… Er zijn er zoveel…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :innocent: :wink: 8) :lol:

[quote:19402dd65d="butch"]Er zijn er zoveel...

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :innocent: :wink: 8) :lol:[/quote:19402dd65d]

is ook nodig
:wink: :lol:

ik zoek altijd op www.alltheweb.com ik vind deze veel beter

je kan er ook alles op instellen zeker een aanrader.

www.hardware.info met bijbehorend forum: www.hardwareforum.nl ; in het gedeelte [url=http://www.hardwareforum.nl/viewforum.php?f=14]Operating Systems[/url] krijg je vast antwoord op je vraag. Zitten meer dan 12.000 geregistreerde gebruikers daar :).

Er is volgens mij maar 1 super forum voor Windows (XP) problemen!

Dat vind je hier: http://gathering.tweakers.net/forum
het forum is onderdeel van http://www.tweakers.net/

Het heeft heel strikte regels, maar je krijgt altijd zeer snel reactie op je probleem als je het goed omschrijft tenminste!

Grtz

Stijn

Ik vind 't iets te simpel om hier ook je Windows vragen te beantwoorden.

Je zegt zelf al dat je 't woord hier niet druft te noemen… doe dat dan ook niet :wink:

Hierbij raad ik iedereen niet op zijn (technische) Windows probleem in te gaan.

probeer het hier eens!

http://www.wincustomize.com/skins.asp?library=1

[quote:e6098a9f24="unsound"]probeer het hier eens!

http://www.wincustomize.com/skins.asp?library=1[/quote:e6098a9f24]
Lees de vraag van de topicstarter ook 'ns :wink:

de vraag heb ik enigszins beantwoord eerder maar... xp gebruikers die graag een macosx.nl interface willen hebben........ gebruik es StyleXP en download een X interface van Koller en zie daar....... geen XP interface maar de bekende (nagemaakte) X stijl! Gezien we hier proberen geen XP vragen te beantwoorden maar een XP-look te transformeren tot X mag dit berichtje nog net wel in deze forum :D

Mag ik u allemaal even hartelijk bedanken voor uw reacties. Maar ... na wat vraag stellen op een dergelijke pc-forum site, is het nog niet zo vanzelfzsprekend dat je een antwoord krijgt als op macosx.nl . De Windows gemeenschap is natuurlijk groter, massaler. ... misschien daardoor ook persoonlijker. De Mac-gemeenschap is gewoon 'n gezellig onderonsje. Bedoel ik ook leuk hoor.... Er is ook nog de deze mac die gewoon lekker als 'bekend' aanvoelt. Of is dit toch ook voeden van de haat- en nijd tussen mac en windows.... In ieder geval allemaal bedankt.

Groet,

Marco

klein detail: In de zin 'misschien daardoor ook persoonlijker.' bedoelde ik on-persoonlijker. Maar persoonlijk wil ik niet meedoen aan de genoemde haat- en nijd strijd tussen mac en windows. Dus voor nu, hier: Schlus.

Groet,

Marco

[quote:511db82fee="sky61084"]Er is volgens mij maar 1 super forum voor Windows (XP) problemen!

Dat vind je hier: http://gathering.tweakers.net/forum
het forum is onderdeel van http://www.tweakers.net/

Het heeft heel strikte regels, maar je krijgt altijd zeer snel reactie op je probleem als je het goed omschrijft tenminste!

Grtz

Stijn[/quote:511db82fee]

Tja voorheen zou ik je idd direct gelijk hebben gegeven. Maar helaas de wereld is overspoeld met wannabee geeks. Veel zijn onder de impressie dat zodra ze instaat zijn om ut3 te draaien ze alles weten van computers. Je krijgt dus wel veel antwoorden, maar je moet goed zoeken tot je het juiste hebt, en dat is jammer. :?