Wie wil er nou nog een 512MB Shuffle...

als je voor 70 Euro meer een 4GB iPod mini hebt? :D

Leuke stunt:
http://www.misco.nl/

Een flashspeler is een volkomen ander produkt dan een harddiskspeler. In sommige situaties kan een flashspeler beter en handiger, en dus een betere keuze, zijn.

Eh, ik verwachtte geen serieuze reacties op die vraag. Het was meer even een inkopper om die aanbieding met iedereen te delen.

..maar wie wil er dan nog een 1Gb????

geinig voor weinig :P :P

Misco?, doet me denken aan het woordje "Miskoop" 8)

Heb een oude Ipod 5 gig versie. heb er voor een 600 mb muziek op staan. Dus jah 1 gig zou voldoende zijn. En heb dan geen zin om meer euri's uit te geven voor iets wat ik niet gebruik. Voordeel van die flash players : ze kunnen aardig tegen stuiteren. Weinig draaiende zaken. En extreem compact.

(verwacht hem ieder moment binnen de 1 gig) :evil:

Waarschijnlijk een 'oude' mini. :P

Maar inderdaad een erg leuke aanbieding. Dat moet ik wel zeggen.

Deze discussie was er ook bij de introductie van de iPod mini, zoiets van: "wie gaat er nou een iPod mini kopen met een 4GB schijf wanneer je voor ± 50 euro meer een iPod hebt met een 15GB schijf".

De iPod mini werd vervolgens wel een groot succes, dus dat zal met de shuffle ook wel zo gaan.

Goh ... heb net mijn iPod Shuffle 512 mb binnen! :? Maar gelukkig heb ik toch al een iPod Mini ernaast! :wink:

Diotav

Ach... Apple bewijst dat ze ook op het gebied van de FlashPlayers mee kunnen praten... Het is het luxe-alternatief voor die nieuwe dingetjes, die je nu bij de Blokker ziet liggen voor 99 euro, of die je bij het NTI gratis krijgt als je daar veel te veel geld uitgeeft.

Ik heb zelf ook nog een iPod van 5 GB, prima ding, doet alles nog en ach… wat heb ik aan meer opslag, als ik toch maar 8 uur kan luisteren op een batterij, dus waarom zou ik een 60 GB willen hebben???

Afgezien van het feit overiogens dat ik er wel voor aan het sparen ben, de 30 Gig in mijn iBook beginnen vol te raken… en verder bezuinigen lukt me niet meer…

Dan kun je misschien beter voor een iets goedkopere oplossing gaan. Koop gewoon bij de [url=http://www.yorcom.nl]Yorcom[/url] een 3.5 inch hardeschijf, en bouw deze in een willekeurige externe behuizing. Yorcom heb ik ZEER positieve ervaringen mee. Goedkoop, snel en perfect verpakt. Aanradertje dus.

Kijk voor meer ervaringen eens hier.

[quote:f437521227="Napsju"]Dan kun je misschien beter voor een iets goedkopere oplossing gaan. Koop gewoon bij de [url=http://www.yorcom.nl]Yorcom[/url] een 3.5 inch hardeschijf, en bouw deze in een willekeurige externe behuizing. Yorcom heb ik ZEER positieve ervaringen mee. Goedkoop, snel en perfect verpakt. Aanradertje dus.

Kijk voor meer ervaringen eens hier.[/quote:f437521227]

Kun je mischien beter een 2,5" nemen Napsju? :wink:

Als je het gelijk goed wilt doen, koop dan natuurlijk een schijf in de [url=http://www.turbanus.nl/]winkel[/url] van Turb ;)

Zo goed? 8)

Je mag geen reklame maken Nappie! Is ook niet nodig kerel want ik heb het zo verschrikkelijk druk, dat ik niet zou weten hoe ik die winkel echt rendabel zou moeten maken... alles gaat er dalijk voor kostprijs uit! Hoop ik dat de macosxers er weer goed mee zijn, want daar gaat het tenslotte toch ook om... :wink:

[quote:12e48a32e0="Napsju"]Dan kun je misschien beter voor een iets goedkopere oplossing gaan. Koop gewoon bij de [url=http://www.yorcom.nl]Yorcom[/url] een 3.5 inch hardeschijf, en bouw deze in een willekeurige externe behuizing. Yorcom heb ik ZEER positieve ervaringen mee. Goedkoop, snel en perfect verpakt. Aanradertje dus.

Kijk voor meer ervaringen eens hier.[/quote:12e48a32e0]

HALLO!!

3,5 inch… en waar laat ik dat??? en hoe zwaar is dat??? en hoe gaat dat er uitzien???

…toch maar doorsparen…

Het is geen drie-en-halve meter hoor;)

Kijk eens op je liniaal hoeveel 3.5 inch is. Valt toch best mee?

[img:638dd2f3e8]http://images.apple.com/ipod/images/specstop20050222.jpg[/img:638dd2f3e8]

Hmz…hoe lang is die schijf van jou???

De schijf incl behuizing heeft ongeveer het formaat van een halve iBook 12"

En ik denk dat ik maar eens met een bord ga lopen: :sotp:

[size=9:06f6a4aa08]Al was ik degeen die offtopic ging volgens mij… :lol: [/size:06f6a4aa08]

[quote:9ab42d33f5="Napsju"]En ik denk dat ik maar eens met een bord ga lopen: :sotp:[/quote:9ab42d33f5] Inderdaad, zoals ik al zei, het was niet de bedoeling hier een commentaar topic van te maken, ik wilde alleen de aanbieding even onder de aandacht brengen... :)