Wie wil / kan er voor mij iets in elkaar zetten in FLASH?

Dat is in het kort mijn vraag. Ik heb eerder in dit topic aangegeven hoe iets te creeeren, maar het gaat mijzelf niet lukken binnen de gestelde tijd. Ik ken namelijk geen letter FLASH.

Zou je wat in elkaar willen zetten voor mij laat het dan weten of reageer hier even. Het zal vast niet moeilijk zijn, maar programmeren is niet voor mij weggelegd.

Het is NIET commercieel, het gaat gebruikt worden in voor een achtergrond van een musical.

Hier heb ik er meer over staan: klik

Hierbij wil ik jou zeker helpen maar ik heb vanaf woensdagavond (normaal gezien) pas hier tijd voor. Als dat nog niet te laat is met plezier wil ik u helpen.

en het zou gratis moeten zijn veronderstel ik. :evil:

ik kan wel goed overweg met animeren in flash. Ik ben wel geen grote programmeur
maar voor jouw opdracht moet dat ook niet dus!

wat flash gespeel op: http://multimedia.tagoean.be

Ik heb je link even bekeken....Je weet in ieder geval meer van FLASH af dan dat ik dat doe.

En gratis…Tjah…Het is een stukje vrijwilligerswerk. Na de musical dan gaat mijn tijd er nog grotendeels in zitten, dan moet de video gemonteerd en tot dvd gemaakt worden. Van 3 avonden video mixen tot 1 dvd, dat gaat dan nog lastig worden maar dat is van latere zorg.

Ik weet niet of je mijn link ook bekeken hebt naar het andere topic? Daar staat 1 idee. Het zal waarschijnlijk niet zo moeilijk zijn, maar ieder zijn hobby/kennisgebied.

Je mag me een PM sturen als je ziet zitten…

Inmiddels 2 reacties gehad. Ik hoop dat we hiermee alles voor elkaar krijgen. Mocht er onverhoopt toch iemand zeggen: ik ben goed in FLASH en ik wil wel wat voor je in elkaar prutsen, laat het dan even weten. Ik stel het zeer op prijs! Het is NIET voor commercieel gebruik, dat wil ik er wel even duidelijk bij vermelden.

Even een stoud schopje dan maar. Inmiddels begint onze tijd te dringen...Wie zich geroepen voelt..?

ik wil wel graag meewerken, ik ben geen flashfreak maar ik ken de basis vrij goed, hier 2 van mijn werken (ik ben er wel nog vollop aan bezig dus ze zijn nog niet 100% ok: [url]http://kaag.frih.net/portfolio[/url] [url]http://users.skynet.be/bk149031/[/url]

grtz