wifi harddisk?

Ik zoek een wifi harddisk optie om draadloos te kunnen backuppen. Heeft iemand een suggestie? Liefst heb ik een kastje waar een bestaande 3,5" schijf in past en uiteraard compatible met Airport. Ik heb al wel gezocht maar nog niet echt iets kunnen vinden.

Alvast heel erg dank!

[url=http://www.tweakers.net/nieuws.dsp?ID=32914]Hiero[/url]. Maar het lijkt me handiger om gewoon een LaCie ethernet schijf aan je router te hangen... dat zal ook wel werken toch?

Heel erg bedankt voor je snelle antwoord. Erg fijn - ik vergeet steeds dat tweakers ook nog bestaat :) Reden voor een draadloze optie is dat ik zo m'n powerbook makkelijker kan backuppen, liefst automatisch als ik 'm thuis openklap. Kan ik dat dan ook gewoon doen door een ethernet schijf aan m'n Airport Express te hangen? Ik ben eerlijk gezegd niet zo thuis daarin.

Denk er wel even aan dat het draadloos allemaal niet zo erg snel zal gaan. Het verzenden van data naar deze schijf gaat immers ongelofelijk traag (maximum 40 megabyte per minuut! of een dikke 25 minuten voor één gigabyte) in vergelijking met een ethernet, Gigabit of FireWire verbinding. Ik heb zelf lang gezocht naar een dergelijke draadloze oplossing, maar ik heb uiteindelijk een extern FireWire schijfje gekocht.

Dank je voor de aanvullen maar ik weet inderdaad dat wifi langzaam gaat. Ik wil dan ook eerst gewoon via ethernet de esrte backup doen en daarna de rest via wifi - meestalis dat slechts tussen 10 en 40 mb per dag dus het geeft niet dat dat wat langzamer gaat.

Net even met google gevonden : [url]http://www.tiscali.nl/content/article/cmultrevh/538255.htm[/url]

Edit : Oei beetje te snel geweest, is maar een 2,5 inchke…

dank - die ken ik inderdaad, er past alleen een 2.5" schijf in helaas...... maar verder een mooie optie en afgezien van de schijf, helemaal wat ik zoek.