wifi problemen iphone 3g

sinds enkele dagen heb ik geen wifi meer, eerst dacht ik het zal wel goed komen met de update naar 4.1. maar nee dus. er wordt gewoon geen netwerk gevonden. maar als ik bij algemeen>info en dan bij wifi adres kijk is er wel een adres. alles wat apple beschrijft heb ik al gedaan, restoren, instellingen resetten maar niks werkt.

kan iemand mij alsjeblieft helpen?

Heb je op andere appartaten wel Internet? Of ook hetzelfde probleem? Misschien eens beginnen met de router te resetten?

op mijn mbp heb ik wel gewoon internet, en als ik op mijn kamer zit, zit ik bijna op mijn acces point.

Vreemd. Dan denk ik dat het je iPhone is.
Wat je wel kan proberen is downgraden & kijken of hij met iOS 3.1.3 hetzelfde probleem heeft. En als dit niet lukt eens binnengeven in de winkel.
$

ik heb de iphone van mijn oom gekregen, dus ik denk niet dat ik hem nog onder garantie kan laten repareren.
kan echt niemand mij helpen?

Tja je kan vragen aan je oom of hij toevallig geen apple care programma heeft afgesloten. Ik zou zeggen check google misschien vind je daar iemand die je kan helpen.

Tja je kan vragen aan je oom of hij toevallig geen apple care programma heeft afgesloten. Ik zou zeggen check google misschien vind je daar iemand die je kan helpen.

ik kwam er net toevallig achter dat mijn bluetooth het ook niet doet, maar het rare is ik krijg wel addressen voor deze dingen uitgerijkt.

Al geprobeerd om de netwerkinstellingen te resetten?

[quote=lbarends url=http://www.onemorething.nl/community/topic/wifi-problemen-iphone-3g#post-2048862 time=1284085384]en als ik op mijn kamer zit, zit ik bijna op mijn acces point.[/quote]
Dit klinkt niet echt als een sterk netwerksignaal. Tenzij je in een kasteel woont, anders zou je overal in huis wel toegang moeten hebben met een beetje fatsoenlijke router.

[quote=AirBag url=http://www.onemorething.nl/community/topic/wifi-problemen-iphone-3g#post-2049691 time=1284197689]Tja je kan vragen aan je oom of hij toevallig geen apple care programma heeft afgesloten. Ik zou zeggen check google misschien vind je daar iemand die je kan helpen.[/quote]
Er bestaat geen Applecare op een iPhone in NL...

de netwerk instelling heb ik al eens reset, eveneens een volledige reset, en een restore.

bluetooth blijft zoeken maar find niks, maar is wel te vinden via mijn mbp,
wifi doet het helemaal niet.
maar bij algemeen>info krijgen ze wel allebij adressen.

Een bump, want heb hetzelfde probleem.