windows lapop in apple airport netwerk

Mijn techneuten op het werk hebben helaas nog steeds niet door dat je een apple moet hebben. Ik werk thuis in een netwwerk met powerbook 12 inch en een imac in een airport netwerk. werkt goed. Ik heb echter 2 vragen : 1. Hoe krijg ik het voor elkaar om op hoge snelheid bestanden over te sturen van d ene naar de ander ? Dat gaat ect f****ng traag. 2. Wat voor een netwerk kaartje moet ik kopen voor mijn windows laptop (compaq, nieuw model) ?

thanks

[quote:d6ca7675fc="mjvoorbraak"]Mijn techneuten op het werk hebben helaas nog steeds niet door dat je een apple moet hebben. Ik werk thuis in een netwwerk met powerbook 12 inch en een imac in een airport netwerk. werkt goed. Ik heb echter 2 vragen : 1. Hoe krijg ik het voor elkaar om op hoge snelheid bestanden over te sturen van d ene naar de ander ? Dat gaat ect f****ng traag. 2. Wat voor een netwerk kaartje moet ik kopen voor mijn windows laptop (compaq, nieuw model) ?

thanks[/quote:d6ca7675fc]

Volgens mij gaat iemand straxx zeggen dat de zoek functie gebruikt moet worden…?? :wink:

  1. Bestanden over pompen via WiFi is bijna altijd traag of trager!!
  2. Een gewoon een WiFi kaartje

Zo wat een antwoorden…

[quote:e1b7f6f3e1="mjvoorbraak"] 1. Hoe krijg ik het voor elkaar om op hoge snelheid bestanden over te sturen van d ene naar de ander ? Dat gaat ect f****ng traag. [/quote:e1b7f6f3e1]

Of hebben die techneuten het WEL door !? :stuck_out_tongue:

[quote:77112ca083="mjvoorbraak"]Mijn techneuten op het werk hebben helaas nog steeds niet door dat je een apple moet hebben. Ik werk thuis in een netwwerk met powerbook 12 inch en een imac in een airport netwerk. werkt goed. Ik heb echter 2 vragen : 1. Hoe krijg ik het voor elkaar om op hoge snelheid bestanden over te sturen van d ene naar de ander ? Dat gaat ect f****ng traag. 2. Wat voor een netwerk kaartje moet ik kopen voor mijn windows laptop (compaq, nieuw model) ?

thanks[/quote:77112ca083]

Kennelijk is de verbinding niet goed genoeg de grootste afstand. Hoe groter de afstand, hoe trager. TEst maar eens door de machine vlakbij de Airport zender te zetten. De richting van de aiport maakt ook uit en eventueel kan je een extra antenne op je zendstation zetten om het signaal te versterken (staat ook in de Apple store).

Voor je windows laptop kan je een willekeurig kaartje kopen.

Koop bij de pc-boer een twisted-ethernet kabel, dat gaat ruim 10x zo snel als standaard-airport.