Windows Media Player in Tiger

Dat de Windows Media Player v 9 voor osx niet goed schijnt te werken, in ieder geval met internet streams, was al bekend, in Tiger dan. In Panther geen problemen met de WM-Player, dat het een waardeloze player is qua bediening dat doet er even niet toe.

nu is mijn ervaring, dat de Windows Media player in Tiger net zo werkt als voordien in Panther in het root-account, maar in een sub-account, account van mijn partner, werkt de WMplayer niet goed, stotterend geluid, geen beeld.

Alle omstandigheden zijn gelijk, zelfde browser, zelfde URL, in mijn account ok, in sub-account dus niet…


meer een mededeling dan een vraag, maar ik ben nieuwsgierig naar zij die onder Tiger problemen met de player hebben dat ook onder een niet-beheerder account.
Zie ook ander draadje over Flip4Mac

Gebruik [url=http://www.flip4mac.com/wmv.htm]Flip4Mac WMV[/url], werkt veel beter en je moet niks van Microsoft op je systeem hebben :).

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=67954&highlight= :evil:

Precies... hou die Mediaplayer toch nog maar even op je systeem. Flip4mac werkt voor geen meter bij de meeste mensen.

Zijn in de voorkeuren van WMP de vinkjes weggehaald bij multicast en udp. Verder kun je de buffering van het aantal seconden misschien hoger zetten.

Later: Het weghalen van de vinkjes bij multicast en udp (wel in de account die niet werkte!) hielp. Bedankt voor de tip, het werkt nu naar behoren.