witregels in antwoorden mail

als ik opgemaakte tekst kopieer vanuit 'mail' en het plak in een tekst programma dan krijg ik om de regel een wit regel (dit gebeurt ook als ik de mail beandwoord of doorstuur). dus: gekopieerde tekst: regel een regel twee regel drie

geplakte tekst:
regel een

regel twee

regel drie

de oplossing zal wel simpel zijn maar ik kan er niet opkomen. Wie weet raad?

De regels ertussen deleten? Maar als er een betere oplossing is wil ik die ook wel weten

een geweldige tip! hoe doe je dat regels deleten :wink:

Dat probleem heb ik ook. Ben bang dat we moeten wachten op een nieuwe versie van Mail...

er is toch wel een slimkont die dit opgelost heeft? zou ik zeggen.

......nergens last van..... :?

Herken het hele probleem niet, sorry...

Ik heb er ook last van. Volgens mij vooral als ik uit bv Word een lap tekst kopieer in mail. Ik weet ook niet beter dan ze 1 voor 1 te deleten....

gelukkig sta ik niet alleen :?

volgens mij gebeurt dit alleen bij plakken van Word. En het spijt me om te moeten zeggen, maar dat is dus weer Word.... dus dan weet je dat het niet of niet goed gaat werken. Ja, ja het is clich├ę en hou nou eens op met Microsoft bashing, maar het is echt zo :(

colpolyp Plakken van Word in Mail of van Mail in Word? Ik heb het ook als je van Mail plakt in B.V. TextEdit. Of bedoel je dat als je van Word plakt in Mail body(geen witregels) verstuurd mailtje en dan vanuit Mail plakt in TextEdit ineen keer wel witregels ziet?

stripwitregels.app :wink:

heb je in tekstedit dan niet de regelafstand op dubbel staan? (bij 'afstand' bovenin je venster)

even kijken... ehm... maar natuurlijk niet. :D

raar opeens lijk ik het witregel probleem niet meer te hebben komt dit door de laatste syteem update? of heeft een geniale macosxer dit probleem in mijn slaap weten te verhelpen? :wink: